Ovo je najslađi mini hladnjak za šminku (ili grickalice i piće!)

Nemoguće mu je odoljeti!

Skincare entuzijasti znaju da je određene proizvode pametno držati u hladnjaku zbog očuvanja svih sastojaka, ali i zbog osvježavajućeg djelovanja nekih proizvoda kao što su maske za lice, primjerice. Naravno, u tu svrhu vam može poslužiti klasičan frižider u kojem držite hranu, no u posljednjih par godina na tržištu su se pojavili mini hladnjaci kojima je primarna funkcija pohrana beauty proizvoda i to na mjestu gdje će vam biti nadohvat ruke.

Jedan od najslađih primjeraka koje smo do sada vidjeli krije se u ponudi američkog webshopa Smoko koji je inače poznat po preslatkim dodacima za dom. Njihova verzija dolazi u obliku “boba” čaja zajedno s licem na prednjem dijelu minijaturnog hladnjaka. Napravljen u dimenzijama od 25.4 cm x 25.4 cm x 39 cm, primarna mu je funkcija rashlađivanje proizvoda i beauty gadgeta za masažu lica, ali kako je na stranici naznačeno, možete ga koristiti za pića i hranu (zamislite imati ovaj aksesoar u uredu!).

Nabavite ga na Smoko stranici po cijeni od 109 dolara i nemojte previše razmišljati jer je ovaj proizvod dio limitirane kolekcije.

FotoSmoko
Beauty Beauty vijesti Ovo je najslađi mini hladnjak za šminku (ili grickalice i piće!)

Sedam namirnica koje će vam dati energiju za cijeli dan

Jeste li znali da hrana bogata masnoćama i “praznim” kalorijama može uzrokovati osjećaj umora i tromosti? Zato je važno tijekom dana konzumirati namirnice koje...

Koju metodu kontracepcije odabrati?

Kontracepcijom se nazivaju postupci za sprečavanje trudnoće, odnosno njezino planiranje. Postupci za sprečavanje trudnoće koriste se od davnih vremena, no učinkovitije i bezopasnije metode...

Facebook

84,813ObožavateljiLajkaj

instagram