Par proizvoda, ali kako izgledaju! Victoria Beckham lansirala svoju prvu beauty kolekciju

Poznata dizajnerica odlučila je proširiti svoje poslovanje na kozmetičke proizvode…

U sklopu svog istoimenog modnog brenda, Victoria Beckham ranije ove godine najavila je lansiranje beauty kolekcije koja je sada ugledala svjetlo dana kao dio njene kolekcije za jesen i zimu ’19 prikazanu na tjednu mode u Londonu.

Za one koji se ne sjećaju, Victoria je u 2016. surađivala na kapsulnoj make up kolekciji s gigantom Estée Lauderom koja je polučila veliki uspjeh unatoč paprenim cijenama tako da je ovo bio logičan korak ove modne i beauty entuzijastice.

Kolekcija koja je dostupna online fokusirala se na oči i nudi tri osnovna proizvoda: mat palete, individualna glitter sjenila i olovke za oči. Inspiraciju je dizajnerica našla u načinu kako ona radi smokey eyes koji je, kako sama kaže, postao njen prepoznatljiv make up look.

Paleta za oči naziva Smoky Eye Brick dolazi u četiri verzije od kojih svaka ima četiri nijanse. Samostalna sjenila Lid Lustre namijenjena su onima koji vole “jači” look i sadržavaju kristale i sitni glitter dok vodootporne olovke za oči imaju i spužvicu koja će olakšati blendanje.

Budući da je ovdje riječ o Victoriji Beckham, pakiranje je luksuzno i atraktivno – dolazi u smeđim nijansama i zlatnim akcentima, a dizajnerica je najavila da će uskoro u asortimanu ponuditi i druge proizvode.

BeautyBeauty vijestiPar proizvoda, ali kako izgledaju! Victoria Beckham lansirala svoju prvu beauty kolekciju

U parku Bundek uskoro se održava 58. Međunarodna vrtna izložba Floraart

Izložba, koju organiziraju Zagrebački holding, podružnica Zrinjevac i Grad Zagreb, ove godine održava se pod motom „Cvijet za bolji svijet“.   Više od stotinu izlagača...

Baby Centar stiže u Vukovar!

Baby Center je danas prisutan diljem Hrvatske kako bi pružio kvalitetnu podršku i rješenja za roditelje i djecu. Od Pule do Dubrovnika i od...

Kakve rezultate možete očekivati nakon dva mjeseca korištenja Ducray Melascreen linije?

Osim oštećenja kožne barijere nastalih uslijed izlaganja suncu, dvije su popratne pojave i dehidracija kože te izražene hiperpigmentacije. Ducray, vodeći stručnjak za dermatološku njegu kože, predstavlja...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram