Prestižni hercegovački studio ponovno u samom vrhu frizerskog svijeta – „Jelica“ postala certificirani salon za Redken i raspametila klijentice

Dokaz da kvaliteta nije rezervirana za svjetske metropole i velike centre, već da je kvaliteta prepoznatljiva uvijek i svugdje.

Već smo pisali o sjajnom frizerskom studiju „Jelica“ u Hercegovini koji prednjači u novitetima i pokreće trendove i to tako dobro rade da se na tretman s one strane granice bespogovorno čeka na red koliko god je potrebno.

Jelica, vlasnica istoimenog salona u Posušju, vrhunska je majstorica svog zanata – bistra, stručna i poduzetna, svojom osobnošću i frizerskim znanjem privukla je ne samo Hercegovke, već i pripadnice ljepšeg spola koje iz Hrvatske voze po nekoliko sati da bi se smjestile na udobne stolice ovog novouređenog studija. I izašle s najboljom frizurom ikad.

-Sve je dobro, reći će Jelica, radi se i to jako puno!

Zaposlene cure koje od ranog jutra vješto miksaju boje, šišaju duge i kratke kose i to sve samouvjereno i s osmijehom pod budnim okom poduzetne Jelice, ostavljaju stvarno dobar dojam kod svojih klijentica.

„Nestvarno dobar Redken“

A u studiju „Jelica“ stalno noviteti; uz popularne i kvalitetne Kérastase, L’Oréal i Matrix koji imaju vojsku svojih poklonica, hercegovački salon posebno se ponosi najnovijim potezom – postali su jedan od prvih salona u BiH koji svojim klijenticama može ponuditi slavni Redken.

„Najbolji frizerski brend na svijetu“, kako mu tepaju, odnedavno se nalazi na policama u „Jelice“, a krajnji rezultat nakon završene frizure, kažu djevojke koju ga isprobale – neusporediv je s ičim drugim.

– Bazične boje su toliko raskošne i sjajne, a kosa nakon tretmana izgleda nestvarno kao da takav rezultat nemoguća misija, smije se Jelica.

I zaista, i sami smo probali Redken i uvjerili se kako je ovaj američki brend, ipak klasa iznad svega i svih. Bojenje i tretman Redkenom nas je toliko oduševio, da povratka na staro – nema.

– Jedan smo od tri salona u Bosni i Hercegovini koji ima privilegiju raditi s Redkenom kao certifcirani salon u elitnom društvu s ovim, kako mu laskaju, kraljem colora. Kada ste u tom svijetu i pratite svjetsku scenu i najbolje frizere, onda znate da je Redken na samom vrhu. Raditi s ovim kultnim brendom je baš pravi potez, a klijentice su naprosto oduševljene“, tvrdi Jelica.

Sve po zaslugama – težak put i isključivo kvaliteta

Inače, do Redkena nije lako doći. Pomno prate rad frizerskih salona koji ga „žele“ u svom asortimanu i dvaput razmisle jesu li baš oni zaslužili da postanu certtificirani Redken salon.

 A „Jelica“ je zaslužila – upornošću i kvalitetom i stalnim promjenama nabolje, više, jače i drugačije.

Nedavno je, a pisali smo o tome, otvoren u „Jelici“ Calm Escape Room, novitet na ovim prostorima – opuštajuća prostorija u kojem frizuru i masažu glave uz korištenje najboljih proizvoda dobijete u ležećem položaju. Ova senzacija izazvala je veliki interes javnosti i otvorila posve novo frizersko tržište.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelica Koštro (@studio_jelica)

Sadašnji korak s Redkenom, samo je nastavak prestižnog koncepta friziranja u srcu malog hercegovačkog mjesta uz granicu s Hrvatskom.

Dokaz je to, da kvaliteta nije rezervirana za svjetske metropole i velike centre, već da je kvaliteta prepoznatljiva uvijek i svugdje – kao što se nadaleko i na široko pronio glas o jednoj „Jelici“ i velikom uspjehu hercegovačkog salona u kojem su užitak, kvaliteta i radost friziranja jedini pojmovi koji se poznaju i priznaju.

BeautyBeauty vijestiPrestižni hercegovački studio ponovno u samom vrhu frizerskog svijeta – „Jelica“ postala...

Prvi gutljaj, prvi poljubac: Želimo ove slatke šalice koje se ljube

Daleko je iza nas dan ljubavi i zaljubljenih, naravno Valentinovo, ali budući da vjerujemo da na znakove pažnje uvijek treba misliti, pronašli smo jedan...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram