Rihannina blagdanska kolekcija donosi najpopularnije proizvode u mini verziji

Limitirana blagdanska kolekcija

Prije nekoliko dana Fenty Beuty je najavio prvu blagdansku kolekciju (očekujemo ih još!) i ako je suditi po ovom trenutno jako popularnom brendu – čeka nas šljokičasti prosinac! Naime, Fenty će u svojoj limitiranoj kolekciji ponuditi svoje najpoznatije proizvode u preslatkoj mini verziji. Blagdanska kolekcija bit će idealna za sve oni koji tek namjeravaju isprobati make up poznate pjevačice i poduzetnice, ali i za sve one koje svoju kolekciju make upa žele nadopuniti šljokičastim proizvodima koje apsolutno svi hvale.

U kolekciji će se naći pet minijaturnih sjajila Glossy Posse koje ćete moći kupiti u jednom pakiranju i gdje će se uz shimmerastu pastelno rozu nijansu “Fu$$y” naći još dodatna četiri nova sjajila kojih do sada nije bilo u ponudi.

Jako je zanimljivo i pakiranje u kojem će se naći dva najprodavanija proizvoda – sjajilo “$weet Mouth” i highlighter u nijansi “Sand Castle”. Hvaljena body lava ili shimmer za tijelo osvanuo je u mini pakiranju idealnom za putovanja i to u univerzalno laskavoj rozo-zlatnoj nijansi “Who Needs Clothes?!”. Našao se tu i mini mat ruž u dubokoj burgundi nijansi “Underdawg”.

Kolekcija će se u prodaju naći 11. listopada u Sephori.

BeautyBeauty vijestiRihannina blagdanska kolekcija donosi najpopularnije proizvode u mini verziji

Facebook

99,687FanovaLajkaj