Schwarzkopf Professional personalizirani tretman za njegu koji će vaša kosa obožavati

Schwarzkopf Professional SalonLab Analyzer & SalonLab App jedina je napredna tehnologija na tržištu koja omogućava visoko personalizirano iskustvo u salonu, a moćna Fibre Clinix linija, osim u salonu, omogućuje održavanje kvalitete kose i kod kuće.

Personalizacija je rastući trend današnjice koji podrazumijeva potražnju za proizvodima i uslugama koji su u potpunosti prilagođeni individualnim potrebama klijenata u salonu, ali i kod kuće. No, s obzirom na to da postoje različiti tipovi kose, od suhe i oštećene do obojane i tanke, pronalaženje odgovarajuće njege nije uvijek najjednostavniji proces. Upravo zato, Schwarzkopf Professional pruža potpunu podršku frizerskim salonima i njihovim klijentima te donosi inovacije koje predstavljaju budućnost u njezi kose.

Schwarzkopf Professional je prvi i jedini brend koji na tržište donosi naprednu tehnologiju Schwarzkopf Professional SalonLab Analyzer & SalonLab App (dostupno na App Storeu) koja kombinira frizerske ekspertize s uvidima dobivenim iz podataka te omogućava potpuno personalizirano iskustvo u salonu. A da bi se personalizirano iskustvo nastavilo i nakon izlaska iz salona, najnaprednija i najmoćnija linija proizvoda za oporavak kose koja već dvije godine oduševljava frizere i njihove klijente, Fibre Clinix, od sada je dostupna i za korištenje tijekom kućne njege kose. Uz jedinstveno kombinirane režime sada svatko može produljiti premium iskustvo iz salona i samostalno održavati kvalitetu kose kod kuće!

 

Personalizirana njega kose započinje u salonu

Prvi put u povijesti brenda, više od 120 godina znanstvenog iskustva u njezi kose povezalo se zajedno s najnovijim trendovima u digitalnoj tehnologiji te time stvorio jedan povezani sustav za dijagnozu stanja kose, Schwarzkopf Professional SalonLab Analyzer & SalonLab App, gdje se po prvi put kombinira frizerska ekspertiza zajedno s digitalnim podacima. To omogućuje klijentima visoko personalizirano iskustvo temeljeno na činjenicama te pruža precizan prijedlog proizvoda i usluga, u salonu i kod kuće. Schwarzkopf Professional SalonLab Smart Analyzer je lagani ručni uređaj s brzim povratnim informacijama koji kroz analizu kose na molekularnoj razini omogućuje frizerima da odaberu proizvode i usluge koje najbolje odgovaraju tipu kose klijenata. Visoko razvijena tehnologija s infracrvenim senzorom mjeri kvalitetu kose iznutra, što je veliki iskorak s obzirom na to da je dijagnoza stanja kose do sada bila ograničena samo na njezin vanjski izgled. Uz uređaj dolazi i inteligentna aplikacija Schwarzkopf Professional SalonLab App koja vizualizira proces konzultacija te postavlja nove standarde kada su u pitanju konzultacije i preporuke za njegu kose. Nakon jednostavnog i brzog skeniranja, aplikacija prikazuje profil kose s prijedlogom personalizirane usluge u salonu i proizvodima za nastavak njege kod kuće.

Transformacija kose koja se nastavlja i kod kuće

Schwarzkopf Professional SalonLab Smart Analyzer & SalonLab App predan je transformaciji kose i besprijekorno se nadopunjuje s najnovijom linijom proizvoda Fibre Clinix. Najnaprednija i najmoćnija linija proizvoda za oporavak i transformaciju kose dolazi u bočicama s holografskim elementima i pastelnim tonovima koji zasigurno neće ostati neprimijećeni. Fibre Clinix je potpuno modularni režim njege kose u salonu koji koristi vrhunsku tehnologiju i u potpunosti se prilagođava potrebama svakog tipa kose – od salona do kućne njege. Uz holistički pristup, oporavak kose započinje u salonu uz naprednu trostruku bonding tehnologiju koja pruža instant transformaciju i povratak zdrave kose. Salonska Fibre Clinix usluga uključuje Tribond šampon koji čisti kosu i priprema ju za personalizirani tretman s Tribond maskama za tanku ili debelu kosu koje se miješaju s jednim od 5 boostera koji ciljano popravljaju vlasi – izvana i iznutra. Za postizanje dugotrajnih rezultata sada je moguće iznimno lako održavanje kod kuće uz rutinu prilagođenu specifičnim potrebama i revolucionarne linije proizvoda koje su razvijene sa sastojcima koje inače često viđamo i obožavamo u proizvodima za njegu kože. Svaka Fibre Clinix linija namijenjena za korištenje kod kuće sastoji se od šampona, regeneratora, regeneratora koji se ne ispire, tretmana i boostera:

  • Fibre Clinix Vibrancy – formula s AHA kiselinama koja daje vibrantnost i dugotrajnost svježine obojenoj kosi;
  • Fibre Clinix Fortify – formula s niacinamidom koji iznutra jača oštećenu i prekomjerno obrađenu kosu;
  • Fibre Clinix Hydrate – formula sa Squalane kompleksom koji pomaže hidratizirati suhu i lomljivu kosu;
  • Fibre Clinix Volumize – formula s fitokinom koja pruža trajan antistatički učinak, kontrolu i stabilnost tanke i slabe kose;
  • Fibre Clinix Tame – formula s ceramidom koja zaglađuje površinu kose i daje anti-friz efekt.

Zahvaljujući snažnoj obnavljajućoj Schwarzkopf Professional tehnologiji, Fibre Clinix linija postavila je nova pravila i standarde obnove kose s prilagodljivim salonskim režimom i personaliziranom njegom kod kuće koja targetira svaki tip kose. Korištenjem naprednih tehnologija u Fibre Clinix linijama, poput trostruke bonding i C21 tehnologije, obnavlja se unutarnja i vanjska struktura kose unutar 60 dana, potpuno se zatvara poroznost kose te se postiže do 10 puta jača kosa.

Beauty Beauty vijesti Schwarzkopf Professional personalizirani tretman za njegu koji će vaša kosa obožavati

povezano

jolie preporuke

Košare su jedan od najšarmantnijih detalja u domu

Šarmantni i rustikalni pleteni detalji uklapaju se u gotovo svako uređenje prostora, a posebno lijepo izgledaju u prostorijama u kojima prevladavaju prirodni materijali i...

Trending

Facebook

83,394ObožavateljiLajkaj

instagram

pročitajte