Stigao je STAY NAKED tekući puder i korektor iz Urban Decayja koji se prilagođava svim diskoloracijama na licu

40 precizno osmišljenih nijansi STAY NAKED tekućeg pudera i 25 nijansi STAY NAKED korektora veganske formule.

Lagani tekući puder Stay Naked, koji sadrži novu mat, vodootpornu i vegansku formulu za osjećaj prave kože, traje 24 sata i protivi se predodžbi o jednom univerzalnom puderu koji odgovara svima.

Inovativna formula srednjeg prekrivanja, koje se može povećati nanošenjem dodatnih slojeva, ističe pravu boju kože, uključujući glavni  ton  i  suptilne  podtonove. U ponudi se nalazi 40 nijansi koje su podijeljene prema 9 intenziteta, 3 glavna tona i 7 podtonova.

Urban Decay je dodao 25 % više pigmenta visokoprekrivajućem korektoru Stay Naked, a formula je i dalje lagana, prozračna, vodootporna i gotovo neprimjetnog osjećaja na koži. Uz raspon nijansi od 9 intenziteta, 3 glavna tona i 5 podtonova, jednostavno je postići efekt koji želite.

Korektor možete upotrebljavati za gotovo sve namjene: od prekrivanja nesavršenosti do isticanja jagodica. Fleksibilna formula s djelomičnim mat završnim izgledom osmišljena je tako da traje cijeli dan i cijelu noć i to bez naknadnih popravaka.

I puder i korektor možete pronaći u Müller parfumerijama na Trgu bana Josipa Jelačića i Arena Centru Zagreb po cijenama od 289,00 HRK i 215,00 HRK.

FotoPR
BeautyBeauty vijestiStigao je STAY NAKED tekući puder i korektor iz Urban Decayja koji...

Facebook

99,687FanovaLajkaj