Stigli su L’OCCITANE adventski kalendari iz snova!

Ogrnuti živim, vibrantnim bojama francuske modne kuće CASTELBAJAC Paris, L’OCCITANEOVI adventski kalendari kriju 24 uljepšavajuća blaga iz Provanse kojima nećete moći odoljeti.

CASTELBAJAC Paris je francuska modna kuća čija je kreativna misija, već preko 40 godina, stvarati jednostavne, moderne i elegantne kolekcije. Zvjezdani pop-art svijet umjetničke modne kuće i prirodni svijet L’OCCITANEA ovih blagdana vode vas na čarobno putovanje kroz konstelaciju zvijezda i otkrivaju vam najljepše poklone iz prirode. Oba brenda, u savršenoj harmoniji, pozivaju vas da blagdane ispunite veseljem, ljubavlju i velikodušnošću.

 

KLASIČNI ADVENTSKI KALENDAR

Poput kovčega blaga koji čeka da ga otkrijete i divite se ljepoti njegovih najsjajnijih dragulja… L’OCCITANEOV adventski kalendar otvara se u dva dijela ispunjena s 24 uljepšavajuća iznenađenja za njegu lica, tijela i kose. Među njima kriju se ikonična Krema za ruke s karite maslacem, neodoljivo Bademovo ulje za tuširanje, hranjiva Ultranježna krema za lice, osvježavajući Eau de Toilette…

L’OCCITANEOV Klasični adventski kalendar možete kupiti u svim L’OCCITANE trgovinama i u web trgovini www.loccitane.hr od 2. studenog 2018. do isteka zaliha.

 

PREMIUM ADVENTSKI KALENDAR

Ovaj kalendar je poput slagalice ispunjene poklonima, kao preslikan iz snova… Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu, dva dijela kalendara rotiraju se za 360° i potragu za uljepšavajućim L’OCCITANE poslasticama čine još čarobnijom i zabavnijom!

Premium adventski kalendar ispunjen je omiljenim, luksuznim L’OCCITANE proizvodima, poput Božanstvenog ulja mladosti za lice, slasnog Bademovog koncentriranog mlijeka za tijelo i gurmansko-aromatičnog parfema Terre de Lumière.

Premium adventski kalendar ekskluzivno je u prodaji isključivo u web trgovini www.loccitane.hr i u zagrebačkim L’OCCITANE trgovinama u Arena Centru, Centru Cvjetni i City Centeru one West, od 2. studenog 2018. do isteka zaliha.

U nastavku pogledajte još fotografija ovih predivnih kalendara…

BeautyBeauty vijestiStigli su L'OCCITANE adventski kalendari iz snova!

Facebook

99,687FanovaLajkaj