Svi ljubitelji serije “Emily in Paris” poželjet će ovu limitiranu beauty kolekciju

Iako je podijelila svijet na one koji ju mrze te na one koji ju obožavaju, Netflixovoj seriji „Emily in Paris“ ne može se reći da nije podigla prašinu.

Sjajni modni outfiti, melodramatski scenarij i obilje prekrasnih prizora Pariza prikovali su tisuće gledatelja uz seriju „Emily in Paris“ te od nje u kratkom roku napravili TV senzaciju. Sljedeću srijedu, 22. prosinca, napokon ćemo dočekati i emitiranje druge sezone, a njoj ususret smo vas odlučili inspirirati i za kupovinu beauty poklončića svakoj obožavateljici Emily i njezinih pariških avantura.

Naime, od kraja studenog na webshopu francuskog brenda Lancôme se može pronaći i limitirana linija kozmetičkih proizvoda inspiriranih upravo životom Emily, prekrasne Amerikanke u Parizu. S obzirom da je glumica Lily Collins, koja i tumači Emily u seriji, dugogodišnja ambasadorica tog brenda, savršeno ima smisla da su na tržište izbacili i tematsku liniju kojoj je upravo ona zaštitno lice.

Ova specijalna linija donosi jednu sjajnu paletu koja ima sve boje za make-up look od jutra do večeri, zatim Monsieur Big maskaru i tri fenomenalne nijanse ruževa za usne. Malu promjenu imidža, u „Emily in Paris“ stilu, dobio je i Advanced Génifique Serum kojeg će voljeti sve beauty kolekcionarke, a šlag na kraju je Lancôme x Emily in Paris Idôle Eau De Parfum u limitiranoj bočici.

Sve o cijenama i kolekciji saznajte ovdje, a u nastavku se inspirirajte za kupovinu. Vjerujemo da bi ova kozmetika razveselila svaku obožavateljicu odlične kozmetike, ali i ove slavne serije.

Emily In Paris L’Absolu – visoko pigmentirani kremasti ruž – 216 kuna
EMILY IN PARIS X IDÔLE FRAGRANCE – 659 kuna
EMILY IN PARIS X EYESHADOW PALETTE – 299 kuna
EMILY IN PARIS X GÉNIFIQUE serum – 699 kuna
Emily In Paris L’Absolu – dugotrajni ruž za usne s mat efektom – 241 kuna
FOREVER IN PARIS SET – 539 kuna
BeautyBeauty vijestiSvi ljubitelji serije "Emily in Paris" poželjet će ovu limitiranu beauty kolekciju

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram