The Ordinary najavio povećanje cijena, imate još malo vremena da uhvatite proizvode po starim cijenama

1. veljače stiže poskupljenje!

Osnovan 2013. godine u Kanadi, brend Deceim, pod čijim se krovom nalazi i hvaljeni The Ordinary, napravio je pravu malu revoluciju u beauty svijetu sa ciljanim sastojcima za njegu kože i pristupačnim cijenama. Do tada i nismo baš vjerovali da se po povoljnim cijenama mogu kupiti proizvodi koji će napraviti značajnu razliku na licu, a nakon pojave Deceima na tržištu, niknuli su brojni brendovi sa sličnom fiozofijom i načinom poslovanja.

Prostupačne cijene možda su zvučale predobro da bi bile istinite, a da je doista tako potvrdio je i Deceim koji je na svojim društvenim mrežama najavio poskupljenje!

“Unatoč našem otporu da povećamo cijene s kojima je naša publika upoznata, također trebamo osigurati da je naše poslovanje održivo. Od 1. veljače uočit ćete povećanje cijena za neke proizvode. Iako su promjene minalne, željeli smo vas obavijestiti unaprijed tako da imate priliku kupiti proizvode po starim cijenama”, rekli su iz Deceima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Ordinary, NIOD, & more. (@deciem)

Vodstvo Deceima spomenulo je i razloge poskupljenja koji se odnose na teže dobavljanje sastojaka te rast cijena sastojaka, pakiranja i isporuke, ali i na njihovu želju da proizvodnja ne šteti prirodi na bilo koji način. Nisu precizirali koji će proizvodi dobiti korekciju cijene niti o kolikom se poskupljenju radi, ali svakako je poticaj da obnovite zalihu! The Ordinary možete nabaviti i na našem tržištu, ali i s provjerenih stranica kao što je Cult Beauty.

Koje proizvode nabaviti?

Ako vam je ovo prvi susret s brendom i poticaj da uvrstite u rutinu neke od proizvoda, pogledajte naše prijedloge u nastavku:

AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution
Hyaluronic Acid 2% + B5
Retinol 0.5% in Squalane
Glycolic Acid 7% Toning Solution
Niacinamide 10% + Zinc 1%
Serum Foundation
Buffet

 

BeautyBeauty vijestiThe Ordinary najavio povećanje cijena, imate još malo vremena da uhvatite proizvode...

Nesvakidašnji okusi omiljenog ljetnog deserta koje ne želite propustiti dolaze iz Orijenta

Sladoled, kralj među ljetnim slasticama, još od daleke povijesti uveseljava zaljubljenike u ukusnu ledenu kremu različitih okusa. Na brojnim zagrebačkim lokacijama moguće je utažiti...

U Klovićevim dvorima svoje kreacije prikazalo pet talentiranih hrvatskih modnih dizajnera

U prekrasnom ambijentu Klovićevih dvora svoje je kreacije predstavilo pet talentiranih hrvatskih dizajnera, Boudoir, BiteMyStyle, Martina Herak, unaesthetik, i Mihaela Brajković. U novim kolekcijama uživali...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram