TOSKANI MED dermalni fileri napokon su došli na naše tržište!

Sve o ovoj inovaciji otkriva nam doc.dr.sc. Željko Rotim.

Renomirani proizvođač Toskani MED, nedavno je lansirao inovativnu liniju „Skin Architect“ dermalnih filera na tržište naše regije.

Njihova linija proizvoda obećava vrhunsku učinkovitost i dugotrajan rezultat. Sastojci visoke kvalitete i tehnološki napredne formule čine Toskani proizvode konkurentnim igračem u industriji estetske medicine. Skin Architect dermalni fileri ne samo da pružaju estetske prednosti zbog precizne formule koja umanjuje upalni odgovor, već i potiču sintezu i rad adipocita, stanica koje igraju ključnu ulogu u regulaciji metabolizma masti.

Svi sastojci proizvoda prolaze stroge kontrole kvalitete kako bi se osigurala učinkovitost i sigurnost za pacijente. Toskani MED nije samo proizvođač, već i pionir u istraživanju i razvoju novih tehnologija, s naglaskom na personaliziranom rezultatu za svakog pacijenta.

 

Kroz suradnju s vodećim stručnjacima u području estetske medicine, Toskani MED postavlja nove standarde u industriji i jamči zadovoljstvo rezultatom svakom pacijentu, kao i liječniku.

Koncept održavanja zdravog izgleda u kojem su dermalni fileri zadnji korak

Koncept „Mesosynergy“ predstavlja inovaciju na tržištu i donosi potpuno novi pristup njezi kože lica i održavanju prirodne ljepote i zdravog izgleda, govori nam doc.dr.sc. Željko Rotim, ravnatelj ustanove za obrazovanje „MEI- Medicinsko Estetske Inovacije“ te osnivač i predsjednik Hrvatskog Društva za Estetsku Medicinu, stručnog društva Hrvatskog liječničkog zbora, voditelj programa „Nekirurške metode estetske medicine – Esthetic Academy“ u sklopu poslijediplomskog obrazovanja Medicinskog Fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

doc.dr.sc. Željko Rotim i dr.med.dent. Vlatka Jakić

On, kao i dr.med.dent. Vlatka Jakić, regionalna trenerica za Toskani MED i jedna od predavača na Esthetic Academyju žele približiti pacijentima koncept održavanja zdravog izgleda, čiji je zadnji korak aplikacija dermalnih filera, kao kruna „Mesosynergy“ koncepta.

“Tvrtka ‘STARMEDICO’ kao ovlašteni distributer i ekskluzivni zastupnik ovog brenda, pobrinula se da svojim klijentima omogući pristup svim potrebnim proizvodima za održavanje i njegu kože, te u svom asortimanu ima i proizvode za kućnu njegu, koji su prijeko potrebni za održavanje rezultata dobivenih terapijom i tretmanima u klinici”, govori nam Matea Rizvić, vlasnica i direktorica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TOSKANI MED®️ (@toskani_hr)

Kvalitetni proizvodi i inovativne formule garancija su zadovoljstva liječnika i pacijenta. Uz konzultacije s profesionalcima koji u svojim klinikama prakticiraju provođenje „Mesosynergy“ koncepta i pravilno planiranje terapijskog procesa kako bi svakom pacijentu bio osiguran individualni pristup, najbolji su koraci na putu zdravlja i ljepote.

FotoPR
BeautyBeauty vijestiTOSKANI MED dermalni fileri napokon su došli na naše tržište!

Zagreb je dobio prvi Muzej putovanja! Evo što zasad znamo

Zagreb svake godine postaje sve bogatiji i bogatiji za ponudu kulturnih sadržaja – od radionica izrade bonsai drvaca, preko wine radionica i keramičarskih kreativnih...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram