U centru Zagreba otvorila se oaza prirodne kozmetike u kojoj će se probuditi sva čula

Jedinstveni prostor za svih pet osjetila nadahnut je čudotvornim pčelinjim proizvodima i moćnom grčkom florom, posvećenoj pružanju učinkovitih prirodnih rješenja za ljepotu lica, tijela i kose.

Apivita, grčki brend prirodne kozmetike, otvorila je novu „flagship“ trgovinu u samom srcu Zagreba, na adresi Gundulićeva 9. Mjesto je to u kojem vlada ozračje pozitivne energije koja obuzima cijelo tijelo i duh i budi sva čula. U arhitektonskom smislu, dizajn nove APIVITA oaze stvoren je s velikom strašću, a odražava filozofiju, vrijednosti i nadahnuće APIVITE.

Svaki posjetitelj nove APIVITA trgovine imat će priliku doživjeti jedinstveno iskustvo kupovine kroz proizvode, njihova pakiranja i prirodne materijale koji su u korelaciji sa svime što brend predstavlja. Kroz interaktivan pristup, APIVITA vodi svakog posjetitelja na holističko putovanje, u kojem nema mjesta za ništa drugo osim uživanja i prepuštanja najmirisnijim i najučinkovitijim prirodnim proizvodima.

U maloprodajnom prostoru svaki posjetitelj dobiva jedinstveno iskustvo kupovine u kojem su prisutni snaga prirode, tajne pčelinjeg društva i bogata grčka flora, u kombinaciji s APIVITA pristupom zdravlju i ljepoti. U novoj APIVITA oazi, proizvodi su glavni protagonisti i predstavljeni su na jedinstven estetski način koji kombinira tradicionalne uzorke s industrijskim metalnim konstrukcijama izrađenim po mjeri.

Središnji dio trgovine zauzima velik stol, izrađen od otvorenih košnica koje simboliziraju grčko gostoprimstvo, a gdje posjetitelji uvijek mogu uživati i okrijepiti se s toplim čajem s medom. Impresivno stablo masline također je smješteno u središnjem prostoru, a predstavlja simbol mudrosti, znanja i grčke prirode. Nova APIVITA oaza prepuna je i umjetničkih elemenata:  ukras na ulazu i blagajna, originalna su umjetnička djela kipara Nikosa Papoutsidisa, koji je svoju inspiraciju pronašao u svijetu APIVITE i njegovih simbola.

Nova APIVITA „flagship“ trgovina predstavlja cjelovito iskustvo inovativnih proizvoda, u samom središtu grada, uvodeći drugačiju životnu filozofiju koju vrijedi upoznati i živjeti.

APIVITA primjenjuje vrhunske zelene kozmetičke metode kako bi stvorila proizvode s do 100 postotnim prirodnim sastavom i dokazanom učinkovitošću. Više od 40 godina APIVITA je predvodnik u miješanju propolisa, meda, pčelinjeg voska i matične mliječi, biljnih ekstrakata i organskih esencijalnih ulja te bilježi i utjelovljuje svoju stručnost, strast i predanost u svakom svom proizvodu, otkrivajući istinsku ljepotu svijetu.

Osim u središtu Zagreba, na adresi Gundulićeva 9, Apivita proizvode moguće je pronaći i u Apivita trgovini u Splitu, na adresi Narodni trg 1, na policama Muller trgovina te u ljekarnama širom Hrvatske.

FotoPR
Beauty Beauty vijesti U centru Zagreba otvorila se oaza prirodne kozmetike u kojoj će se...

povezano

jolie preporuke

Trending

Zašto nam ne treba reboot Gossip Girla (i nijedne druge kultne serije)?

Andreu pratite na službenoj stranici, Facebooku i Instagramu te čitajte njezine tjedne kolumne na Jolie.hr-u. Negdje nekad, pročitala sam pa mi je ostalo u pamćenju kako je jedan od predstavnika...

Facebook

84,393ObožavateljiLajkaj

instagram

pročitajte

Zašto nam ne treba reboot Gossip Girla (i nijedne druge kultne serije)?

Andreu pratite na službenoj stranici, Facebooku i Instagramu te čitajte njezine tjedne kolumne na Jolie.hr-u. Negdje nekad, pročitala sam pa mi je ostalo u pamćenju kako je jedan od predstavnika...