Vladavina proljetnih mirisa iz L’Erbolaria može početi!

Kako miriše proljeće?

Dok hladni zimski mjeseci traže “utješne”, toplije mirise s drvenim notama, proljeće nas mami s laganijim mirisima koji osvježavaju i osnažuju. Cvjetni mirisi su jedna od glavnih kategorija kad je riječ o parfemima. Oni su više-manje laganiji i prozračniji, a mi ćemo vam predložiti L’Erbolario mirisne favorite za ljepše i mirisnije proljeće.

L’Erbolario Regine dei Prati inspiriran je proljećem i prirodom koja se budi. Idilične esencije proljeća, svježe, zelene note i opojni miris cvijeća vraćaju u bezbrižnost djetinjstva. L’erbolario Regine dei prati otmjen je, slastan, lagan i prozračan miris svježih nota poljskog cvijeća, kamilice i tratinčice u prvom planu.

Ples cvjetova je čudesna parfemska kompozicija irisa, ruže, kamelije i mošusa koja na koži ostavlja proljetni, rascvjetani bogati trag, nježan, a opet upečatljiv.

Što je proljeće bez mirisa jorgovana? Parfem Lillà Lillà obavija vaše tijelo i dušu, iznenađuje osjećajem lakoće i sreće te proljetnog veselja koje ovaj miris pruža.

Omiljena Viola skriva savršenu mješavinu cvjetnog šarma ljubičice i nekoliko suptilnih šumskih nota.

Kako romantično zvuči- povjetarac njiše prepuno polje cvjetova maka. Parfem Papavero širi hipnotični, puni misteriozni miris maka, a zavodljive note dolaze od indijske davane i vodenog jasmina. Oduševit će one koji vole cvjetne mirise.

I za kraj, Dalia. Sva ljepota dalije sadržana je u istoimenom parfemu s cvjetnim i ženstvenim notama. Note: slatka naranča, palmarosa, bijelo grožđe, dalija, cedar, egipatski geranij.

L’Erbolario proizvode odaberite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama lijekova i medicinskih proizvoda te na Pharmeria online platformi.

BeautyBeauty vijestiVladavina proljetnih mirisa iz L'Erbolaria može početi!

Ljeto počinje uz KulaKula Festival i Doris Dragović u Kuli Kamerlengo

Šest ljeta za redom Trogirani i njihovi gosti uživaju u glazbenom slavlju pod nazivom KulaKula Festival koji se prometnuo u pravog malu glazbenu poslasticu...

Znamo gdje trebate potražiti novi primjerak kupaćeg kostima

Mada nam je izgledalo kao da se ljeto neće pojaviti, srećom, svibanjske kiše napravile su pauzu i podsjetile nas da nas još manje od...

Uronite u svijet modernih muških i ženskih parfema

U svijetu mirisa parfemi imaju moć izraziti našu individualnost. Svaki muškarac i svaka žena imaju svoj jedinstveni mirisi koji odražava njihov stil i osobnost....

Fotografije Baš Naš Sunset festivala izgledaju čarobno! Saznajte što vas sve očekuje

Uz vesele ritmove, puno smijeha i zabave, službeno je otvoreno posebno proljetno izdanje popularnog Baš Naš festivala. U zelenilu predivnog zagrebačkog parka Bundek, lipanj...

Facebook

91,192FanovaLajkaj

instagram