Yves Saint Laurent Beauté predstavio dojmljivu interpretaciju kultnog mirisa: Y EAU DE TOILETTE

YSL Y EDT - dojmljiva interpretacija kultnog mirisa!

Y toaletna voda donosi novi, osobniji prikaz životne priče muškarca koji stoji iza mirisa Y, koji predstavlja kultni ambasador ove linije parfema, Lenny Kravitz. Neustrašivi istraživač koji živi život prema vlastitim pravilima. Zašto? Zato što u potpunosti prihvaća sebe takvog kakav jest.

Stvarajući miris Y EAU DE TOILETTE, majstor parfumer Dominique Ropion oslobodio je svoju kreativnost i predstavio nevjerojatnu novu inačicu mirisa linije Y koja se vraća svojim korijenima: napetosti između čistoće i seksipila, suštini fougère mirisa. Stvorio je miris nalik onome koji ga je učinio legendom industrije parfema. Formula je toliko profinjena da su sve note u savršenom skladu, čime se osiguravaju nevjerojatna aura, jedinstven potpis i iznimna postojanost mirisa.

Uz nov i odvažan pogled na klasičan muški stil, Y LE PARFUM temelji se na sastojcima vrhunske kvalitete koji su osmišljeni posebno za Yves Saint Laurent. U ovoj su savršenoj paleti ključni prirodni sastojci parfema dekonstruirani, a zatim rekonstruirani kroz modernu tehnologiju, radi oslobađanja njihove istinske suštine.

SRCE RASKOŠNE LAVANDE iz Francuske

Raskošna lavanda nova je vrsta razvijena zbog svoga mirisa, a raste u nižim planinskim predjelima Provanse. Raskošna lavanda iz održivog je uzgoja i dio je programa kojemu je cilj promovirati povratak nasada lavande u Francusku. Srce raskošne lavande svježiji je i cvjetniji odraz njezine suštine, izrađeno za ovaj brend.

SRCE MUŠKATNE KADULJE iz Provanse

Muškatna kadulja, koja je parfem sama po sebi, obiluje kontrastnim mirisnim, svježim i biljnim tonovima. YSL Beauty upotrebljava nasade uzgojene u Provansi u okviru programa održive nabave. Srce muškatne kadulje osmišljeno za YSL Beauty otkriva jedinstvenu senzualnost svojih nota nalik ambergrisu, dodatno istaknutih ledenom mirisnom florom.

SRCE GERANIJA BOURBON s Madagaskara

Ekstrakt koji upotrebljava YSL Beauty hidrodestiliran je iz mirisnih listova geranija bourbon i dolazi od izvornog madagaskarskog kultivara odabranog zbog svojih iznimnih mirisnih svojstava, a dobiva se u okviru premium nabave. Ručno ubrani listovi destiliraju se u blizini polja kako bi se osigurali najbolja svježina i bogatstvo mirisa.

INTENZITET: KOJI JE MIRIS LINIJE Y IDEALAN ZA VAS?

Kao što i ambasador linije Y, Lenny Kravitz, ponovno osmišljava svoje pjesme na različitim nastupima, tako i majstor parfumer Dominique Ropion ponovno osmišljava duh linije Y svakim njezinim novim utjelovljenjem. Svaki sa svojim vlastitim, jedinstvenim intenzitetom. Uvijek s istim snažnim identitetom: napetosti između čistoće i seksipila. Kultno i odvažno. Crno i bijelo.

Y EAU FRAÎCHE (2020.) izražava onaj prvi energični nalet kreativnosti s notom sočnog, hladnog citrusa i daškom geranija, u kontrastu s čistom i snažnom paprenom metvicom i cedrovinom. Iznimna svježina. Intenzivna živahnost. Pronađite svoju svježinu.

Y EAU DE PARFUM (2018.) igra je svjetla i sjene. Ovaj kultni parfem spaja senzualni miris šume s kaduljom i geranijem, ostavljajući dugovječni trag nabijen samopouzdanjem i adrenalinom. Iznimna čistoća. Intenzivna muževnost. Miris uspjeha.

Y LE PARFUM (2021.) spaja jedinstvenu bogatu, baršunastu teksturu srca raskošne lavande i lavandina iz Francuske sa srcem virdžinijske cedrovine iz SAD-a – najdubljim, najrezonantnijim i najsenzualnijim šumskim likom. Iznimna živahnost. Intenzivna surovost. Zašto ne?

Y EAU DE TOILETTE (2022.) dio je linije metalnih drvenastih fougère mirisa koja se vraća korijenima linije Y: napetosti između čistoće i seksipila. Kontrast mirisne svježine srca geranija bourbon s Madagaskara, svježine srca raskošne lavande iz Provanse i seksipilnog akorda ambergrisa i ulja cedrovine. Iznimna svježina. Intenzivan seksipil. Svježina nikad nije bila ovoliko seksipilna.

IzvorPR
BeautyBeauty vijestiYves Saint Laurent Beauté predstavio dojmljivu interpretaciju kultnog mirisa: Y EAU DE...

3 influencerice s nama podijelile savjete za njegu kože ljeti

Nema ništa slađe od ljenčarenja na godišnjem odmoru. Sunce, miris soli, dašak povjetarca i kupanje u zrakama sunca za većinu Hrvatica je idealan odmor....

Morate vidjeti kako izgleda nova kolekcija nakita domaćeg brenda Karat Jewelry

'Allure'. Jedan od onih pojmova koji modnim znancima ne treba posebno predstavljati... Sve ono što dizajneri diljem svijeta iznova pokušavaju svakom novom kolekcijom (snažno...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram