Zarin beauty adventski kalendar s najprodavanijim proizvodima ide na našu wish listu!

Još uvijek ga stignete kupiti.

Zara odavno više nije shopping destinacija samo za odjeću i obuću. Od statement modnih dodataka preko parfema pa sve do genijalnih beauty proizvoda, ovaj megapopularni brend svake godine širi svoju ponudu, a ove godine su ponovno lansirali svoj beauty adventski kalendar sa svim svojim bestseller kozmetičkim proizvodima! Kako je poklanjanje adventskih kalendara iznimno popularno, uopće ne sumnjamo da će se za ovaj javiti veliki interes svih Zaroljubaca.

Ne radi se o tester proizvodima, već o artiklima u svojoj standardnoj veličini!

Osim što ovaj Zarin kalendar, a koji se prodaje po cijeni od 999 kuna, sadrži sve beauty hitove sa Zarinim potpisom, može se pohvaliti i s par preparata i komada šminke, a koja je kreirana posebno za kalendar. Tu su tako lakovi za nokte, sjajila, olovke za oči, palete sjenila, uvijač za trepavice pa čak i krema za tijelo. Ono što nam se posebno sviđa je to što se ne radi o mini, tester proizvodima, već o artiklima u svojoj standardnoj veličini!

Sam kalendar dolazi u elegantnoj bijeloj kutiji sa srebrnim slovima loga, a dizajn je posve minimalistički. Skriveni pretinci čuvaju svoje kozmetičko blago, a mi se divimo svakome tko bi ga imao strpljenja otvarati dan po dan. Iako se cijena od 999 kuna može učiniti visokom, zapravo to i nije, jer za taj iznos dobijete jako puno proizvoda koje biste inače, u slobodnoj prodaji platili puno više ako biste kupovali jedan po jedan.

Kalendar možete pronaći na ovom linku.

FotoZara
BeautyBeauty vijestiZarin beauty adventski kalendar s najprodavanijim proizvodima ide na našu wish listu!

Facebook

99,687FanovaLajkaj