Zašto nam je Kiehl’s adventski kalendar još uvijek najdraži od svih na tržištu?

...i definitivno je najisplatljiviji!

Tko obožava Božić i sve što se veže s tim blagdanom, a i općenito svatko tko lako uočava razne blagdanske ideje za poklone, dekoraciju i slično, sigurno se sjeća da je prije nekoliko godina pomama za adventskim kalendarima doživjela svoj vrhunc. U jednom trenutku činilo se da adventski kalendar ima praktički svaki brend, uključujući i one iz beauty kategorije.

No, nakon početnog oduševljenja, prvenstveno vanjštinom beauty adventskih kalendara, korisnici su jako brzo uočili da većina njih ipak ne nudi dobru vrijednost za novac. A ambalaža koja će možda lijepo izgledati na polici tijekom prosinca možda i nije najbitnija stvar, zapravo, sigurno nije najbitnija stvar!

Srećom, postoje oni brendovi koji osim predivne ambalaže nude i dodatnu vrijednost u obliku ogromnog i konkretnog skincare dijapazona proizvoda, a ako nas pitate tko zaslužuje spominjanje, to je u prvom redu Kiehl’s i njihov sad već kultni adventski kalendar.

Što je toliko posebno u Kiehl’sovom adventskom kalendaru?

Ekipa iz Kiehl’sa svake godine izabere novog ilustratora koji će kalendaru podariti vizualni identitet, a ovaj put čast je pripala genijalnom dvojcu Icinori, koji je, kako sami kažu sastavljen od jedne duše s dvjema (pametnim) glavama, četirima (vještim) rukama i dvadeset (neusporedivih) prstiju. Iza imena Icinori krije se francusko-španjolsko-japanska umjetnica Mayumi Otero i francuski umjetnik Raphaël Urwiller, a njihov rad osvaja pažnjom za detalje koja ostavlja bez daha.

Nema dileme, ako volite razigranu estetiku i pregršt boja, obožavat ćete ovogodišnje izdanje kalendara. Po cijeni od 99 eura dobit ćete 24 proizvoda, a budući da se kalendar svake godine rasproda debelo prije Božića – nemojte previše čekati da si njime uljepšate prosinačke dane. I da, vjerujte nam da će većina žena (ali i muškaraca) ostati paf ako ga dobiju za poklon!

Što je toliko posebno u Kiehl’s adventskom kalendaru da o njemu pišemo iz godine u godinu? Tu je zasigurno jedna činjenica koja ga svrstava na broj jedan – kalendar će dati savršen presjek svih najboljih Kiehl’sovih proizvoda. Idealan je za one koji se tek misle upoznati s brendom jer će nakon korištenja full size i tester proizvoda steći poprilično realan dojam o Kiehl’su kao brendu, ali i lako izolirati proizvode po koje će se vratiti te ih uključiti u svoju dnevnu skincare rutinu.

Iako vam nećemo otkrivati što se sve nalazi iza šarenih prozorčića ovog adventskog kalendara, ipak smo ga imali priliku otvarati i koristiti tijekom godina. Tu dolazimo i do još jedne prednosti, kada prikupite sve proizvode trajat će vam jako dugo. Naravno, neke ćete potrošiti brže, neke sporije, ali bez obzira što ih je većina u maloj militraži, dok sve testirate i isprobate korištenje će potrajati dobrih godinu dana.

Koji su još Kiehl’sovi proizvodi dobili blagdansko ruho?

Osim kalendara na koji nitko neće ostati imun ispod božićnog drvca (ili još bolje, razveselite dragu osobu prvi dan prosinca da vrijeme do Božića krati Kiehl’sovim proizvodima), postoji još nekoliko proizvoda ovog brenda koji su dobili prikladan makeover. Naime, u sklopu Holiday kolekcije, poseban dizajn krasi pakiranja četiri omiljene formule za njegu kože, a to su Ultra Facial Cream, Super Multi-Corrective Cream, Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask i Calendula Herbal-Extract Toner. Bez sumnje, to su zaista favoriti ovog brenda koje bismo preporučili svim tipovima kože (možda jedino da izuzetno osjetljivi i jako suhi tipovi izbjegnu Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask), a to ih čini idealnom skincare poslasticom koju će mnogi rado ugledati ispod božićnog drvca.

Dok pišemo o kalendaru, gleda nas s police u redakciji i iskreno ne možemo dočekati prvi dan prosinca da krenemo s otvaranjem prve kutijice, a cjekokupnu ambalažu rado ćemo zadržati za pohranu omiljenih sitnica tijekom godine! Sve spomenute proizvode možete pronaći u svim Kiehl’s prodavaonicama u Hrvatskoj (Arena Centar, Centar Cvjetni, City Center one West u Zagrebu; City Center one u Splitu; Supernova Zadar), kao i na www.kiehls.hr, a naša je preporuka da svratite u prodavaonice, pogledate sve uživo i odlučite se idealan skincare poklon sebi ili osobi koja zaslužuje baš ovakvu predivnu beauty poslasticu.

BeautyBeauty vijestiZašto nam je Kiehl's adventski kalendar još uvijek najdraži od svih na...

Facebook

99,687FanovaLajkaj