Zašto se osjećamo dobro kada imamo sređene nokte?

Omiljeni nail brend Juliana Nails ima novu proljetno/ljetnu kampanju „Učini nešto za sebe“.

U današnjem svijetu u kojem smo neprestano zauzeti, negdje jurimo i gdje se često glorificira kultura nedostatka vremena, lako je izgubiti se u vrtlogu obveza i zaboraviti na vlastite potrebe. Pogotovo na one male potrebe koje mogu napraviti ogromnu razliku za naše samopuzdanje. Juliana Nails novom kampanjom “Učini nešto za sebe” to želi promijeniti i podsjetiti svaku ženu da uvijek nađe vremena za sebe!

 

Briga za sebe je ključna komponenta uravnoteženog života, a njegovani nokti su više od samo estetskog dodatka – oni su simbol pažnje i ljubavi prema vlastitom tijelu.

 

Uređeni nokti održavaju naš stil i našu osobnost, a svakako iskazuju ljepotu i samopouzdanje. Iako na prvu mogu zvučati kao nebitan detalj, spadaju u kategoriju “sitnica” zbog kojih ćemo imati osjećaj da sve držimo pod kontrolom i zbog kojih ćemo lakše pristupiti bilo kojem izazovu koji nam novi dan donosi.

Svaka žena zaslužuje vrijeme za sebe, svoj trenutak mira

Bilo da se radi o poslovnoj ženi pretrpanoj sastancima, sportašici  koja je stalno na natjecanjima ili urbanoj modernoj mladoj djevojci, svaka od vas zaslužuje vrijeme u kojem će se posvetiti sebi i svojim noktima. Osjećaj koji se javlja nakon što su nokti sređeni i uređeni, ne samo da šalje snažnu poruku o važnosti brige za sebe u svakodnevnom životu, već direktno utječe na to kako ćemo se odnositi prema sebi.

Njegovani nokti nisu samo izraz stila, već i podsjetnik na važnost  održavanja emotivnog zdravlja, jer briga za sebe počinje s malim gestama ljubavi prema sebi.

Ako se borite s činjenicom da nikako ne možete pronaći vrijeme za napraviti stvari koje će vas usrećiti jer uvijek se pojavi nešto zbog čega odustanete od toga da sebe stavite na prvo mjesto – posložite prioritete, zastanite i neka uređeni nokti budu početak puta u kojem ćete paziti da sebi uvijek priuštite vrijeme za ono što vas čini sretnima.

Upravo je to poruka koju šalje poznati nail brend Juliana Nails i koju planiramo poslušati.

BeautyBeauty vijestiZašto se osjećamo dobro kada imamo sređene nokte?

Facebook

99,687FanovaLajkaj