Aura povratak na hrvatsko tržište proslavila u društvu poznatih lica

Kozmetički brend Aura, sinoć je proslavio svoj povratak na hrvatsko tržište. Riječ je o brendu duge tradicije, osnovanom prije više od dva desetljeća u Nišu, a danas je jedan od vodećih brendova za proizvodnju i distribuciju kozmetike na ovim prostorima.

Svojim dopadljivim i atraktivnim dizajnom, inovativnom formulom te prihvatljivim cijenama, odavno oduševljava svoje korisnike, a iz  kolekcije u kolekciju, Aura se trudi ponuditi najbolji asortiman proizvoda koji svima odgovaraju. Svima i više nego poznati, Absolute Matte ruževi iz nove kampanje pod nazivom “A star is born”, osvojio je klijentice još od svog prvog lansiranja 2015. godine, a danas se u BIPA prodavaonicama mogu pronaći novi, redizajnirani, još bolji i kremastiji ruževi pod istim nazivom.

Aura Kozmetika Team

U ugodnoj atmosferi poznatog zagrebačkog restorana Dubravkin put, sinoć su se okupile brojne osobe iz svijeta ljepote i poznate dame poput Nataše Janjić, Bojane Gregorić Vejzović, Olje Vori i Lejle Filipović, koje su imale priliku saznati i isprobati proizvode iz bogatog Aurinog asortimana. Inače, ovo je prvi put u povijesti brenda da Aura ima svoju ambasadoricu, odnosno zaštitno lice. Naime, za cijelu 2018. godinu ambasadorica je naša napoznatija glazbenica Severina Kojić.

Olja Vori, Bojana Gregorić Vejzović, Lejla Filipović

Asortiman proizvoda sastoji se od pudera, korektora, primera, sjenila, eyelinera, maskara, ruževa, olovki za oči u usne, sjenila za obrve, te više vrsta umjetnih trepavica koje su veliki favorit u beauty svijetu. Do kraja godine tim Aure priprema i lansiranje novog tekućeg pudera Total Pro s kojim će svaka klijentica postati pravi profesionalac u svijetu šminke. Ako još niste isprobali ovaj odličan kozmetički brend, svakako obogatite svoj neseser nekim od Aura proizvoda, sigurno nećete požaliti.

Voditelj brenda Aura za Hrvatsku Sonja Rašo i direktor brenda Aura za Hrvatsku Dalibor Rašo
Vlasnica i direktorica brenda Aura Mila Litvinjenko
Slađana Ostić
Petra Mamić
Paula Sikirić
Natasa Janjić
Matea Frajsberger
Maša Zibar
Lucija Lugomer
Lidija Seatović
Lejla Filipović
Jelena Marinović
Izvršni direktor Bipe Markus Geyer vlasnica i direktorica brenda Aura Mila Litvinjenko i operativni direktor BIPA Hrvatska Davor Katalinić
Hana Hadžiavdagić
Dora Predojević
Donna Lugonja Petković
Bojana Gregorić Vejzović
Andrea Fabric
CelebuzzEventiAura povratak na hrvatsko tržište proslavila u društvu poznatih lica

Facebook

99,687FanovaLajkaj