Brojni poznati na predstavljanju novog Land Rover Defendera

U novootvorenom prodajno-servisnom centru tvrtke Auto Benussi ekskluzivno je prezentiran Land Rover Defender - novi model predstavlja 70 godina inovacija i poboljšanja; odajući počast njegovoj povijesnoj robusnoj čvrstini, istovremeno ostajući istinski Defender za 21. stoljeće.

Tvrtka Auto Benussi d.o.o., jučer je na svečanom druženju za medije predstavila novi Land Rover Defender, automobil od čijih performansi definitivno zastaje dah. U proteklom razdoblju, tvrtka Auto Benussi je postala ambasador kvalitete brendova koje zastupa, koja uvijek teži najvišim standardima i najboljoj kvaliteti. Najbolji dokaz tome je i nedavno otvoren prodajno-servisni centar Jaguar Land Rovera, koji je već neko vrijeme oaza ljubitelja ova dva branda.

Novi Land Rover Defender prošao je više od 45.000 pojedinačnih testova kako bi potvrdio da je najčvršći Land Rover ikada proizveden. Neke od performansi koje ga krase su visoko kvalitetni materijali. Naime, njegova robusna unutrašnjost opremljena je Durable Rubber Flooring opremom, dok je za izdržljivu vanjštinu Defendera zaslužna Satin Protective Film oprema. Vožnja novim Defenderom omogućava vozaču savršenu vožnju kroz ekstremne uvjete upravo radi njegovih izvanrednih sposobnosti na svim terenima, a stalni All Wheel Drive pogon, čini ga nezaustavljivim, na cesti i izvan nje. Land Rover Defender, opremljen je za sve vrste avantura, a njegove šire i robusnije gume, mogu izdržati bilo koji teren.

Configurable Terrain Response sustav, omogućava personaliziranje osobne preferencije off-road sustava, a paleta najnovijih sustava za pomoć vozaču i značajke povezanosti, nudi revolucionaran proizvod za Land Rover. Potpuno novi informatički sustav inspiriran je upravo pametnim telefonom samog korisnika, njegov naziv je Pivi Pro, a omogućava potpunu povezanost i ključne informacije na prvi pogled. Što se tiče navigacije, Connected Navigation Pro sustav, Defendera uči omiljene rute svakog korisnika i predlaže brže alternative u slučaju zastoja i gužve na cesti. ClearSight tehnologija poboljšava vidljivost uz pomoć 3D Surround Camera sustava koji garantira iznimno vidno polje.

Osim vlasnika tvrtke Auto Benussi d.o.o., Danijela Benussija, predstavljanju novog Land Rover Defendera nisu mogli odoljeti ni Doris Pinčić Rogoznica, Marko Tolja, Iris Cekuš, Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić, Anita Dujić, Petar Trbović, Ivan Vrdoljak, Ivana Marić, Tina Walme i Martina Vuletić.

Konstantnim praćenjem suvremenih trendova, ulaganjem u opremu i obuku kadrova te kvalitetnim i predanim radom, ova tvrtka povećava tržišni udio iz godine u godinu, stoga ne čudi kako su upravo otvorili i prvi prodajno-servisni centar Jaguar Land Rovera i to najveći u regiji. Na parceli od 18.500 m2, od čega se na čak 6.700 m2 prostire sama zgrada, uz 220 parkirnih mjesta, smjestio se najekskluzivniji vozni park u Hrvatskoj. I to ne samo po pitanju premium brendova Jaguar i Land Rover, već i rent a car-a. Objekt je smješten u zapadnom dijelu Zagreba, u Ulici Velimira Škorpika 32, i predstavlja pravi raj za ljubitelje brzine, luksuza i adrenalina. Što se tiče Land Rover Defendera, dovoljno je reći kako izvrsnost dolazi u svim veličinama i oblicima karoserije.

CelebuzzEventiBrojni poznati na predstavljanju novog Land Rover Defendera

Facebook

99,687FanovaLajkaj