25 ruj. 2018

Jolie


Eventi

Brown Beach House kao savršena kulisa za novu generaciju hrvatskih izvođača

Brown Beach House kao savršena kulisa za novu generaciju hrvatskih izvođača

Trogir postao bogatiji za glazbeni festival KulaKula Summer Break.  Idućih četiri dana grad diše urbanu glazbenu priču.

Na plaži hotela Brown Beach House u Trogiru jučer je zaista vladala uzavrela atmosfera. Razlog za to nije bila samo pobjeda naše reprezentacije i prolazak u finale Svjetskog prvenstva već i prvi dan novog glazbenog festivala KulaKula Summer Break koji će u narednim danima osvojiti Trogir.

Ovaj festival dovodi nam renomirana imena hrvatske glazbene scene poput grupa TBF i Justin’s Johnson, Kedze, Zsa Zse, ali i neka nova mlada lica poznata gledateljima iz emisija “The Voice” i “A strana”. Baš njima pripala je čast da prvi dan otvore glazbenim setom te su tako Alen Đuras i Matija Cvek osvojili mnogobrojnu publiku u beach baru.

Na repertoaru su se našli mnogobrojni hitovi Bruna Marsa, Sam Smitha, Dina Dvornika, Stevie Wondera i George Michaela ali i pjesma “Visine” Matije Cveka koja sve više osvaja radijske postaje.

U ovoj popodnevnoj glazbenoj poslastici uživala su i mnogobrojna poznata lica. Među okupljenima našli su se tako i Damir Kedzo, Marko Kutlić, Nela, youtuberi Barbara Vesanović i Marko Vuletić  i radijska voditeljica Aleksandra Milinković.

Najviše osmijeha ipak izmamio je dolazak  Mladena Badovinca iz grupe TBF. Upravo oni najiščekivanije su ime koje će Trogirani moći vidjeti u petak 13.07. u impresivnoj Kuli Kamerlengo od 22h.

Ulaznice su još uvijek u prodaji u TZ Trogir i na entrio.hr po cijeni od 90kn.

Nela
Mladen Badovinac
Katarina Smolić
Matija Cvek
Marko Kutlić
Damir Kedžo
Barbara Vesanović i Marko Vuletić
Alen Đuras
Aleksandra Milinković


Pročitajte

Jolie prepopruka
Lifestyle
Beauty
Moda