Rijeka postaje bogatija za još jedno glazbeno plesno događanje! Na Crekvini čeka vas spoj dobre glazbe i plesnih koraka pod nazivom Disco Moments

/disco/: an event where people dance to modern music for entertainment /moment/: a moment is a particular point in time. Some moments you remember forever.

Disco Moments cjelovečernji je event koji okuplja gotovo stotinjak plesača svih dobnih uzrasta, a organizatori poručuju kako je naglasak na opuštenom druženju uz bezvremensku glazbu i puno plesa. 

Službeni dio programa traje nešto više od sat vremena, a izvest će ga plesači Studia Trinity&co koji se mjesecima pripremaju za ovu nezaboravnu i jedinstvenu manifestaciju. Svi oni, od velikih do malih spremni su za odličnu zabavu te posjetiteljima pokazati svoje plesačko umijeće i talent.

Disco Moments novi je koncept ljetnih programa koji organizira agencija Momenta Creative Event Management. Cilj ovog ljetnog programa je stvoriti dugogodišnju tradiciju ljetnih tematskih događanja koji će biti otvoreni za publiku svih uzrasta, a turistima i posjetiteljima pružiti nezaboravne trenutke.

Iako je ovo tek prva večer, očekuje se veliki broj posjetitelja, a organizatori su se pobrinuli da sadržaja ima za svih te da različiti interesi i ukusi budu zadovoljeni –  od početka do kraja programa.

Program započinje u 19:30 kada se otvara ulaz, a za dobru atmosferu se brine DJ Deni Miočić. Glazbeno plesni show starta u 20:30, te je ulaz nakon 20:30 zatvoren. Po završetku službenog dijela programa zabava se nastavlja uz DJ-a do 22:30. 

Za ponudu pića brine se Destilerija Suza, a za slatko osvježenje kroz večer tu je Storia Gelato. Na početku večeri organizira se mala škola engleskog jezika za djecu u organizaciji i izvedbi škole stranog jezika Learn n play.

Program se organizira i provodi uz podršku sponzora i prijatelja događanja koji su potpunosti podržavaju viziju i misiju organizatora. Službeni sponzor je RB Auto, te Erste banka.

Prijatelji eventa su Z brows, Learn N Play škola stranih jezika i Lux Box. Za tehničku podršku i realizaciju cijelog događanja zaslužna je riječka ekipa  dBoki Event Grupa. Najljepše momente i kadrove bilježe službeni snimatelji Cro Mount i fotografkinja Eni Brušnjak. 

CelebuzzEventiRijeka postaje bogatija za još jedno glazbeno plesno događanje! Na Crekvini čeka...

Facebook

99,687FanovaLajkaj