Havaianas je napravio posebno iznenađenje na jednoj od omiljenih splitskih plaža

Na splitskom Žnjanu očekuje vas najveća Havaianasica!

Najpoznatiji brend japanki, Havaianas, svake sezone iznenađuje nas svojom kreativnošću i inovacijom kada su u pitanju aktivnosti brenda i stvaranje posebnog doživljaja pri njihovom predstavljanju. Ovaj put Havaianas nas je odveo u najljepši grad na svijetu, Split, na predstavljanje noviteta za nadolazeće mjesece i službenu proslavu dolaska, većini najdražeg godišnjeg doba, ljeta! Cijelom iskustvu prisustvovali su predstavnici vodećih hrvatskih medija i influenceri poput Marije Čamber, Sonje Dvornik, Barbare Kurtović, Lidije Lešić, Rite Rumore, Nike Turković i Marka Medića.

 

U sklopu cijelog iskustva, brend je obogatio predivnu splitsku plažu Žnjan za još jedan ljetni tuš u obliku ogromne, ali kultne Havaianas japanke. Ovi jedinstveni Havaianas tuševi svake godine postavljaju se na neke od najboljih i najljepših plaža diljem Europe te je Hrvatska jedna od zemalja koja je uvijek rado uključena u posebne aktivnosti brenda. Havaianas ovom aktivacijom želi donijeti malo svog brazilskog duha i zabave svim ljubiteljima brenda koji ga podržavaju već niz godina te im iskazati zahvalnost obogaćivanjem sadržaja na omiljenim ljetnim destinacijama. Ovakva unikatna aktivacija sigurno će plijeniti pozornost tijekom cijelog ljeta te rashladiti mnoge građane i turiste.

Rita Rumora; Nika Turković, Marko Medić, Lidija Lešić

Osim predstavljanja i aktivacije Havaianas tuša, brend nas je upoznao s ključnim kolekcijama za ljetnu sezonu koja je službeno počela. Kolekcija koja je plijenila svu pažnju i zaslužuje našu pozornost ovo ljeto je zasigurno You St. Tropez kolekcija. Prošlogodišnji hit vratio se i ove godine u novima bojama te zahvaljujući svojem retro i ženstvenom izgledu nastavlja svoju vladavinu ove ljetne sezone. Zbog posebnog dizajna s mekom tkaninom ove japanke dobivaju određenu dozu romantične elegancije te su idealne za šetnje gradom ili rivom tijekom toplih ljetnih večeri.

Marko Medić, Lidija Lešić

Uz odličnu lokaciju Havaianas tuša u divnom Splitu i predstavljene nove kolekcije zaista možemo reći kako nas je brend sa stilom pripremio za visoke ljetne temperature koje nas očekuju!

CelebuzzEventiHavaianas je napravio posebno iznenađenje na jednoj od omiljenih splitskih plaža

Facebook

99,687FanovaLajkaj