IT djevojke obožavaju novu IZIPIZI kolekciju naočala

„COOL HEAT“ JE NOVA HIT KOLEKCIJA IZIPIZI NAOČALA

Ako u vašem modnom carstvu postoji jedan neizbježan detalj, bez kojega ni ljeti ni zimi ne izlazimo iz kuće, a koji nas ujedno štiti – to su onda vaše naočale. Najpoželjniji francuski brand naočala, IZIPIZI, ususret hladnijim danima koji su pred nama predstavlja nove boje i modele koji nisu samo modni detalj, već štite vaše oči ne samo od sunca nego i od plavog svijetla.

‘Cool heat‘ nova je kolekcija branda IZIPIZI, koja je u cijelosti inspirirana odvažnim i intenzivnim bojama. Dizajneri su se igrali teksturama i bojama, kako bi nova kolekcija u fokusu imala kontraste koji nam donose igru raznobojnim suprotnostima, baš poput i samog naziva kolekcije, Cool Heat.

Paleta kombinira tople i hladne tonove, a neutralnije nijanse ublažavaju kontrast te unose toplinu u vašu zimu. Cool heat kolekcija dostupna je u modelima sunčanih naočala, naočala za čitanje i zaštitu ekrana. Dostupne su u četiri boje: Neutral Beige, Warm Orange, Archi Blue i Cold Blue.

Kvaliteta i vrhunski dizajn brenda IZIPIZI ovog puta osim novih boja, donosi i novi model za čitanje, #J. Taj retro, a ujedno i moderan okrugli model dolazi u klasičnih osam i četiri Cool Heat boje.

Pogledajte kako ih nose IT djevojke na predstavljanju kolekcije:

CelebuzzEventiIT djevojke obožavaju novu IZIPIZI kolekciju naočala

Facebook

99,687FanovaLajkaj