IZIPIZI još jednom oduševio novom kolekcijom Artefact

U galeriji Kolekcionart predstavljena nova limitirana IZIPIZI Artefact kolekcija, zamišljena kao oda keramici, stolariji, tekstilu, i svim materijalima koji oblikovanjem čovjeka postaju pravo čudo.

Neprekinut nit inspiracije od početaka civilizacije do današnjih dana nadahnjuje i potiče nas da svoj život živimo maštovito, kreativno i slobodno. Sirova materija rezana, lomljena, savijana, u beskraju mogućnosti oblikovana i oplemenjena rukom čovjeka, zatim obojena u neobične boje donosi snažan statement nove IZIPIZI kolekcije za proljeće/ljeto 2024. U kolekciju su uključene sunčane naočale, kao i naočale za čitanje u pet modela ( #A, #C, #D, #E, #G) za odrasle, djecu i bebe, a boje već i samim nazivima Mahogany, Dyed Green, Washed Denim, Ceramic Beige i Antique Purple pozivaju da provodimo svoje vrijeme kontemplirajući i stvarajući.

Ivana Paradžiković i Bojana Gregorić Vejzović

U sklopu promocije nove kolekcije likovna umjetnica Klasja Habjan pred posjetiteljima je slikala u svom prepoznatljivom stilu, nadahnuta motivima Artefacta. Svjedočiti nastanku umjetničkog djela uvijek je izuzetan, ali i inspirativan doživljaj baš kao što su to i novi IZIPIZI modeli – dizajnirani kako bi inspirirali.

Klasja Habjan
Ivana Pirizović

IZIPIZI naočale iz Artefact kolekcije zaista su pravi primjer svakome dostupne primijenjene umjetnosti, a predstavljanje nove IZIPIZI kolekcije nadahnute radom davnih, neznanih majstora dizajna nisu propustile i Bojana Gregorić Vejzović, Ivana Paradžiković, Miach, Elena Dizdar, Karla Zelić, Rok Juričić i brojni drugi.

CelebuzzEventiIZIPIZI još jednom oduševio novom kolekcijom Artefact

Zagreb je dobio prvi Muzej putovanja! Evo što zasad znamo

Zagreb svake godine postaje sve bogatiji i bogatiji za ponudu kulturnih sadržaja – od radionica izrade bonsai drvaca, preko wine radionica i keramičarskih kreativnih...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram