Materia Summer Party vratio nas je na jednu večer u omiljene osamdesete

Osamdesete su godine kojih se svi pomalo s nostalgijom sjećamo, jer vraćaju u neko bezbrižno doba, a upravo taj feeling wellbeing brend Materia oživio je na svom Summer Party-ju, koji se nedavno održao u Muzeju novog vala. Privatni koncert Denis&Denis - jedne od najpopularnijih grupa tog vremena, cool ambijent, kruh s paštetom, retro kokteli, fine rakije i opuštena atmosfera zabilježena analognim fotićem – kao vremeplovom teleportirali su uzvanike u prošlost.

Materia Summer Party bio je idealna uvertira u nadolazeće lagane, ljetne dane, jer upravo je to bio vibe prisutan na eventu. S obzirom da je Materia poznata po svojoj Premium Ceremonial grade matchi – nježnom zelenom čaju u prahu, za uzvanike su pripremili koktele s matchom, koje je poznati koktel majstor Denis Vlahovac vješto spojio s Vindijinim sokovima, tonikom i energetskim napitkom Uragan. Pored koktela, pile su se i Wise Grus rakije i likeri, a izbor hrane također je bio u tom duhu – Vindija pašteta namazana na finu Noel Bread and Deli foccaciu, a za vegane Noel je pripremio male sendviče s humusom na kruščićima od heljde.

Glavni partner ove večeri bio je beauty brend Kiehls, čiji je slogan – Spirit of Adventure – savršeno dočarao rock vibe. Od svojih skromnih početaka kao ljekarna u New Yorku prije više od 170 godina, Kiehl’s Since 1851 je postao pouzdano ime u industriji ljepote, pružajući personalizirane usluge za njegu kože i učinkovite formulacije proizvoda. Od samog početka, brend se posvetio stvaranju učinkovitih i inovativnih rješenja za njegu kože, crpeći inspiraciju iz prirode i koristeći najnoviju tehnologiju. Kiehl’s proizvodi formulirani su s pažljivo odabranim sastojcima kako bi osigurali njihovu sigurnost i učinkovitost.

Kulminacija druženja bio je, naravno, koncert riječke electro pop legende Denis & Denis, u originalnom sastavu s Marinom Perazić i Davorom Toljom. Denis & Denis su osnovani 1982. godine, a njihov prvi album “Čuvaj se” spada u izdanja koja su obilježila 80-te godine, čiji sjaj ni danas ne blijedi. Uzvanici su imali tako priliku uživo čuti i tulumariti na njihove zarazne elektro pop hitove poput “Program tvog kompjutera”, “Soba 23”, “Ja sam lažljiva”, “Oaza snova”, “Čuvaj se” i mnoge druge.

Kao lokacija eventa odabran je Muzej novog vala – mjesto na kojem su dostupne autentične rock’n’roll memorabilije, instrumetni i vinilna izdanja, na kojem se mogu slušati ploče i osjetiti autentični duh tog vremena. Muzej je smješten u samom centru Zagreba u Vlaškoj 67, a dvorišni prostor koji je također dio postava muzeja, posveta je zagrebačkim klubovima i popularnim mjestima za izlaske iz osamdesetih godina prošlog stoljeća.

Novi val je žanr suvremene glazbe koji kombinira elemente punk rocka, power popa, art rocka, synth popa, funka i reggaea. Bendovi novog vala uglavnom su se pojavili tijekom punk i post-punk ere kasnih sedamdesetih i ranih osamdesetih godina 20. stoljeća, a njihov je utjecaj osjetan i danas. Muzej novog vala vremenski je ulaz u razdoblje kada se živjelo skromnije,  ali kad je glazba imala puno veći značaj.

CelebuzzEventiMateria Summer Party vratio nas je na jednu večer u omiljene osamdesete

Facebook

99,687FanovaLajkaj