Google Fonts

400: Too many fonts requested for Internet Explorer

Please request fewer web fonts for Internet Explorer or only the fonts which are used on this page. Older versions of Internet Explorer block and download ALL requested web fonts, whether they are used or not.

Requested (8) web fonts: Family{name=Catamaran, foundry=Google, namespace=api, version=v7} (style: normal, weight: 400, {wght=400.0}),Family{name=Crimson Pro, foundry=Google, namespace=api, version=v13} (style: normal, weight: 400, {wght=400.0}),Family{name=EB Garamond, foundry=Google, namespace=api, version=v14} (style: normal, weight: 400, {wght=400.0}),Family{name=Lato, foundry=Google, namespace=api, version=v17} (style: normal, weight: 400),Family{name=Montserrat, foundry=Google, namespace=api, version=v15} (style: normal, weight: 400),Family{name=Open Sans, foundry=Google, namespace=api, version=v18} (style: normal, weight: 400),Family{name=Playfair Display, foundry=Google, namespace=api, version=v21} (style: normal, weight: 400, {wght=400.0}),Family{name=Roboto, foundry=Google, namespace=api, version=v20} (style: normal, weight: 400)

For reference, see the Google Fonts API documentation.

Predstava „Kraljevstvo moje (za početnike)“ nasmijala publiku do suza

Teatar Exit kao središte smijeha i pozitivne energije koji svima kronično nedostaju, a sve radi predstave koja je savršeno osvježenje za ove ne toliko smiješne dane

U ovom nezavidnom trenutku koji je zadesio čitav svijet, ljudska potreba za smijehom i pozitivnom energijom, nikada nije bila veća. Kažu da smijeh produljuje život, a ako je zaista tako onda su glumci Sven Šestak, Enes Vejzović i Janko Rakoš definitivno zaslužni za sinoćnje „produljivanje života“ publike koja je pogledala premijeru broadwayske uspješnice „Kraljevstvo moje (za početnike)“.

Naime, u sklopu Ljetnih noći Teatra EXIT u istoimenom kazalištu, održana je predstava specifičnog naziva ‘Kraljevstvo Moje (‘Za početnike)’, nastala po tekstu Davida Javerbauma (Čin Božji) ili u originalu „An Act of God“,  koja je praizvedena na Broadwayu u svibnju 2015. godine, gdje se u ulozi Boga našao Jim Parsons, inače poznat po ulozi u iznimno popularnoj i nagrađivanoj seriji „The Big Bang Theory“.

Riječ je o predstavi koja na komičan način daje odgovore neka najdublja pitanja koja čovječanstrvo muče od samog stvaranja. U ovoj urnebesnoj komediji, Bog se umorio od opće poznatih 10 Božjih zapovijedi i odlučio ih je ponovno napisati da bi bile kompatibilnije današnjim danima, silazi na zemlju i postavlja nove zapovjedi za 21. stoljeće. Glumci Sven Šestak, Enes Vejzović i Janko Rakoš maestralno glume uloge Boga, anđela Gabrijela i anđela Mihaela, a za režiju ove hrvatske inačice popularne predstave, zaslužan je Ivan – Goran Vitez.

Hrvatska inačica ove popularne predstave nastala je u produkciji nezavisnog kazališta Ludens Teatra i Teatra EXIT, a svakoga tko ju pogleda podsjetit će na sve ono što smo kroz odgoj naučili, a nismo preispitali. Ukoliko ste propustili premijeru, predstavu obavezno pogledajte 26.08. i 27.08.2020. godine.

Ovogodišnje XI. Ljetne noći Teatra EXIT u Muzeju za umjetnost i obrt održavaju se u dva bloka: od 05.07. do 02.08. i od 25.08. do 06.09.2020. godine. U sklopu ovogodišnjih Ljetnih noći Teatra EXIT odigrat će sveukupno 45 predstava i 23 različita naslova. S obzirom na novonastale okolnosti dio prvobitno planiranog programa u zatvorenim prostorima Muzeja za umjetnost i obrt preseljen je par stotina metara dalje u Studio EXIT u Gundulićevoj 37/1, tako da će u dvorištu Muzeja za umjetnost i obrt biti odigrano 28 predstava, u Studiju EXIT 12, u Teatru EXIT 4 te jedna predstava na novoj sceni Akademije dramske umjetnosti F22 jedna predstava.

Ulaznice za predstavu ‘Kraljevstvo moje (Za početnike)’ kao i ulaznice za sve ostale predstave na Ljetnim noćima dostupne su online putem ulaznica.hr i na blagajni u Muzeju za umjetnost i obrt (Trg Republike Hrvatske 10). Ne propustite se smijati uvijek, a pogotovo sada kada je najpotrebnije.

Celebuzz Eventi Predstava „Kraljevstvo moje (za početnike)“ nasmijala publiku do suza

povezano

jolie preporuke

Trending

Pokušajte sami napraviti Mickey Mouse kuglice za božićno drvce!

TikTok nam je često izvor zanimljivih "uradi sam" projekata (ovdje čekirajte samo neke koje smo izdvojili), a posljednji na koji smo naletjeli može se...

Cambi i Roko nam u novoj pjesmi donose najtopliji božićni zvuk

Ovog puta u pjesmi "Božić nam dolazi" vodećim vokalima CAMBI-ja Juri Nikoliću, Jošku Tranfiću, Luki Čuliću i Sandru Gerbecu pridružio se naš posljednji predstavnik...

Facebook

84,478ObožavateljiLajkaj

instagram

pročitajte

Pokušajte sami napraviti Mickey Mouse kuglice za božićno drvce!

TikTok nam je često izvor zanimljivih "uradi sam" projekata (ovdje čekirajte samo neke koje smo izdvojili), a posljednji na koji smo naletjeli može se...

Cambi i Roko nam u novoj pjesmi donose najtopliji božićni zvuk

Ovog puta u pjesmi "Božić nam dolazi" vodećim vokalima CAMBI-ja Juri Nikoliću, Jošku Tranfiću, Luki Čuliću i Sandru Gerbecu pridružio se naš posljednji predstavnik...