Prestižni modni događaj u Rovinju drugu godinu za redom okuplja renomirane dizajnere i zvijezde

Rovinj: Epicentar mode i ljepote 2024.

Rovinj će ove godine ponovno postati epicentar mode i ljepote zahvaljujući organizaciji CROSTARS-a te će ugostiti modni događaj Noć zvijezda, mode i kulture 2024. Ovaj vrhunski modni događaj održat će se u nedjelju, 30. lipnja 2024. s početkom u 21:00 sat u EX TDR-u, na velikoj pozornici u višegodišnjem turističkom šampionu Rovinju.

Renomirani domaći i međunarodni dizajneri predstavit će svoje najnovije kolekcije na ovom spektakularnom događaju, a modnu reviju nosit će istaknute hrvatske zvijezde, uključujući glumice, Kraljice Hrvatske, te Danijelu Gračan, jedinu Hrvaticu koja je ponijela titulu Kraljice Svijeta 1989. godine.

Program će voditi Leonora Surian Popov na talijanskom jeziku i Davor Garić na hrvatskom i engleskom jeziku, čime će događaj biti dostupan širem spektru publike.

Za kulturno-zabavni dio programa pobrinut će se legendarni Vlado Kalember, grupa Feminnem, i pobjednica ovogodišnjeg Sanrema Junior, Zoe Šestan.

Ulaz na ovaj događaj je besplatan, stoga rezervirajte nedjelju za ovaj spektakl. Dođite na vrijeme i zauzmite svoje mjesto 30. lipnja 2024. i od 21:00 sat uplovite u modnu luku koja će vas zasigurno oduševiti. Dođite u Rovinj i uživajte u modnom spektaklu. Također sve bitne informacije možete pratiti putem Instagram profila organizatora.

CelebuzzEventiPrestižni modni događaj u Rovinju drugu godinu za redom okuplja renomirane dizajnere...

Facebook

99,687FanovaLajkaj