Robert Čolina poziva na večer evergreena u klub Kontesa 19. travnja

''Hrvatski Michael Bublé'' priprema sjajan repertoar koji se većim dijelom fokusira na bezvremenske međunarodne glazbene uspješnice.

Ljubitelj evergreena i swinga, Robert Čolina, u pripremi je proljetnog koncerta pred zagrebačkom publikom, koji će se održati u srijedu, 19. travnja, u Klubu kazališta Komedija – Kontesa s početkom u 20 sati.

Hrvatski Michael Bublé, kako su ga mnogi prozvali zbog jedinstvenog stila i ljubavi prema evergreenima i swingu, ovoga puta priprema sjajan repertoar koji se većim dijelom fokusira na bezvremenske međunarodne glazbene uspješnice, a koncertni program s kojim se predstavlja u Klubu Kontesa pripremao je mjesecima u suradnji s renomiranim producentom i dirigentom Josipom Cvitanovićem. Uz Roberta Čolinu nastupit će i Orkestar Josipa Cvitanovića.

Iznimno mi je drago da je došlo do suradnje s Josipom Cvitanovićem i njegovim orkestrom na ovoj posebnoj glazbenoj večeri u Kontesi. Vjerujem da će publika uživati u našem izboru pjesama, od evergreena do Bubléa, bit će tu ponešto za sve ukuse. Inače, s ovim repertoarom uglavnom nastupam po Španjolskoj i Njemačkoj, a posebno me raduje da ćemo napokon ovaj program izvesti i za zagrebačku publiku“, istaknuo je ususret koncertu Robert Čolina.

Na repertoaru će se te večeri naći Robertove obrade evergreena i velikih hitova poput pjesama  „Sway“, „Buona Sera Signorina“, „Jailhouse Rock“, „Unchain My Heart“, „Besame Mucho“,  „Haven’t Met You Yet“ i mnogi druge popularne skladbe,  ali i Robertovi hitovi, uz poneko glazbeno iznenađenje.

Robert Čolina pjevač je koji je publiku još prije desetak godina oduševio pjesmama „Sad te ostavljam” i „Te tvoje oči” s albuma prvijenca,  a posljednjih godina se predstavio pjesmama „To bi zaslužio“, „Nemoj me pitati za ime“, „Sve što želim jesi ti“ te posljednjim singlom „Sad te ostavljam”.

Nakon dosadašnje suradnje s renomiranim autorima poput Antonija Zadre, Harija Varešanovića, Branimira Mihaljevića, Nene Ninčevića i drugih poznatih imena, Čolina će na predstojećem koncertu predstaviti i neke nove pjesme na kojima intenzivno radi s uvaženom regionalnom kantautoricom Aleksandrom Sarom Milutinović.

Robert Čolina ovim koncertom otvara i svoju ovogodišnju koncertnu sezonu, koja će ga provesti našom obalom, ali i pozornicama susjednih država.

Ulaznice za koncert Roberta Čoline u Klubu kazališta Komedija – Kontesi mogu se kupiti u sustavu Ulaznice.hr.

CelebuzzEventiRobert Čolina poziva na večer evergreena u klub Kontesa 19. travnja

Keramičarska radionica kojom pomažemo napuštenim psima? Odmah se prijavljujemo!

Poznati zagrebački keramičarski studio Morra ovog mjeseca organizira jako poseban događaj, odnosno kreativnu radionicu keramike u suradnji s Udrugom Dog&Go, s ciljem skupljanja novca...

Domenica otkrila svoju Prvu ljubav!

Domenica, mlada glazbenica s otoka Korčule, izazvala je veliko zanimanje svojom novom pjesmom ”Prva ljubav, prva bol”. Ovaj ljetni hit predstavlja Domenicu u potpuno...

Neuspjeh je normalan dio biznisa i života, osvijestim ga, prožvačem i s više mudrosti nastavim dalje

Odlasci na terene, traženje dobrih lokacija i nekretnina, razgovori i savjetovanje klijenata, prodaja… Svakodnevna je to dinamika Martine Naletilić, suvlasnice agencije za prodaju nekretnina...

Keramičarska radionica kojom pomažemo napuštenim psima? Odmah se prijavljujemo!

Poznati zagrebački keramičarski studio Morra ovog mjeseca organizira jako poseban događaj, odnosno kreativnu radionicu keramike u suradnji s Udrugom Dog&Go, s ciljem skupljanja novca...

ALDUK predstavlja svoju proljetno/ljetnu kolekciju ili točnije rečeno čak tri nove kolekcije!

U novoj, proljetno/ljetnoj sezoni ALDUK nam donosi svoje tri kolekcije koje vizualno naslućujemo putem nepretencioznog modnog editorijala fotografkinje Sanje Jagatić. Zaštitno lice je nagrađivana Klara...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram