Robert Čolina poziva na večer evergreena u klub Kontesa 19. travnja

''Hrvatski Michael Bublé'' priprema sjajan repertoar koji se većim dijelom fokusira na bezvremenske međunarodne glazbene uspješnice.

Ljubitelj evergreena i swinga, Robert Čolina, u pripremi je proljetnog koncerta pred zagrebačkom publikom, koji će se održati u srijedu, 19. travnja, u Klubu kazališta Komedija – Kontesa s početkom u 20 sati.

Hrvatski Michael Bublé, kako su ga mnogi prozvali zbog jedinstvenog stila i ljubavi prema evergreenima i swingu, ovoga puta priprema sjajan repertoar koji se većim dijelom fokusira na bezvremenske međunarodne glazbene uspješnice, a koncertni program s kojim se predstavlja u Klubu Kontesa pripremao je mjesecima u suradnji s renomiranim producentom i dirigentom Josipom Cvitanovićem. Uz Roberta Čolinu nastupit će i Orkestar Josipa Cvitanovića.

Iznimno mi je drago da je došlo do suradnje s Josipom Cvitanovićem i njegovim orkestrom na ovoj posebnoj glazbenoj večeri u Kontesi. Vjerujem da će publika uživati u našem izboru pjesama, od evergreena do Bubléa, bit će tu ponešto za sve ukuse. Inače, s ovim repertoarom uglavnom nastupam po Španjolskoj i Njemačkoj, a posebno me raduje da ćemo napokon ovaj program izvesti i za zagrebačku publiku“, istaknuo je ususret koncertu Robert Čolina.

Na repertoaru će se te večeri naći Robertove obrade evergreena i velikih hitova poput pjesama  „Sway“, „Buona Sera Signorina“, „Jailhouse Rock“, „Unchain My Heart“, „Besame Mucho“,  „Haven’t Met You Yet“ i mnogi druge popularne skladbe,  ali i Robertovi hitovi, uz poneko glazbeno iznenađenje.

Robert Čolina pjevač je koji je publiku još prije desetak godina oduševio pjesmama „Sad te ostavljam” i „Te tvoje oči” s albuma prvijenca,  a posljednjih godina se predstavio pjesmama „To bi zaslužio“, „Nemoj me pitati za ime“, „Sve što želim jesi ti“ te posljednjim singlom „Sad te ostavljam”.

Nakon dosadašnje suradnje s renomiranim autorima poput Antonija Zadre, Harija Varešanovića, Branimira Mihaljevića, Nene Ninčevića i drugih poznatih imena, Čolina će na predstojećem koncertu predstaviti i neke nove pjesme na kojima intenzivno radi s uvaženom regionalnom kantautoricom Aleksandrom Sarom Milutinović.

Robert Čolina ovim koncertom otvara i svoju ovogodišnju koncertnu sezonu, koja će ga provesti našom obalom, ali i pozornicama susjednih država.

Ulaznice za koncert Roberta Čoline u Klubu kazališta Komedija – Kontesi mogu se kupiti u sustavu Ulaznice.hr.

CelebuzzEventiRobert Čolina poziva na večer evergreena u klub Kontesa 19. travnja

Ljeto počinje uz KulaKula Festival i Doris Dragović u Kuli Kamerlengo

Šest ljeta za redom Trogirani i njihovi gosti uživaju u glazbenom slavlju pod nazivom KulaKula Festival koji se prometnuo u pravog malu glazbenu poslasticu...

Znamo gdje trebate potražiti novi primjerak kupaćeg kostima

Mada nam je izgledalo kao da se ljeto neće pojaviti, srećom, svibanjske kiše napravile su pauzu i podsjetile nas da nas još manje od...

Uronite u svijet modernih muških i ženskih parfema

U svijetu mirisa parfemi imaju moć izraziti našu individualnost. Svaki muškarac i svaka žena imaju svoj jedinstveni mirisi koji odražava njihov stil i osobnost....

Fotografije Baš Naš Sunset festivala izgledaju čarobno! Saznajte što vas sve očekuje

Uz vesele ritmove, puno smijeha i zabave, službeno je otvoreno posebno proljetno izdanje popularnog Baš Naš festivala. U zelenilu predivnog zagrebačkog parka Bundek, lipanj...

Facebook

91,192FanovaLajkaj

instagram