Spektakularnim koncertom Silentea završio KulaKula festival!

Ovog vikenda bazen trogirskog hotela Brown Beach House bio je ispunjen obožavateljima dubrovačke grupe Silente koji su u zalazak sunca službeno zatvorili šesto izdanje KulaKula festivala.

Sve je počelo u zalazak sunca i pjesmom “Molim te, zapiši” pa možemo reći kako će ostati zapisano da je ovogodišnje možda ponajbolje izdanje KulaKula festivala opravdalo očekivanja posjetitelja koji su vrlo brzo razgrabili ulaznice za koncert ove popularne grupe. Događaj je imao i poseban dress code u plavo-bijelim tonovima koji su ispoštovali svi posjetitelji i zaista se radilo o predivnoj večeri u kojoj su se nizali hitovi kao što su “Nikada ovako”, “Poljubi me za kraj”, “Navečer se srca lome”, “Još jednom” i “Idi”.

Izvedba recentnog singla “Sve što treba znat o ženi” pretvorila se u “the trenutak” večeri kada su se upalile stotine prskalica, a koncert je završen sada već kultnom “Tercom na tišinu”.

“Ovim događajem završava se ovogodišnje izdanje KulaKula festivala kojim su prodefilirala imena kao što su Doris, Parni Valjak, Konstrakta, S.A.R.S., Who See, Halid Bešlić, Prljavo kazalište, Psihomodo Pop, Kiril Džajkovski i talijanska senzacija The Sweet Life Society, a sve skupa festival je posjetilo preko pet i pol tisuća posjetitelja. Što nam nosi 2024.? Samo još bolji sadržaj!“ – izjavio je Antonio Franić, organizator festivala.

Uživajte u fotografijama s ovog predivnog događaja, a uspomene s KulaKula festivala trajat će zasigurno cijelu godinu – do novog sedmog izdanja na ljeto 2024.!

 

CelebuzzEventiSpektakularnim koncertom Silentea završio KulaKula festival!

Evergreen Sushi ovog ljeta predstavlja nova jela

Evergreen Sushi Experience, sinonim za vrhunsku azijsku kuhinju u Zagrebu i omiljeno odredište za sve ljubitelje sushija, uskoro slavi gotovo deset godina uspješnog poslovanja....

Facebook

99,687FanovaLajkaj