U Zagrebu je predstavljena nova kolekcija premium Omega satova

U probranom društvu istinskih zaljubljenika u satove, u Zagrebu su predstavljeni novi modeli luksuznih Omega satova.

Spoj moderne tehnologije i provjerene kvalitete jedna je od osnovnih značajki Omega satova čija je nova kolekcija predstavljena u Zagrebačkom restoranu Apetit vjernim klijentima i istinskim zaljubljenicima u satove. Nova kolekcija savršeno zrcali sve osobnosti ovog luksuznog švicarskog branda satova – posvećenost detaljima, preciznost, inovativnost i dugu tradiciju.

Simbol duge švicarske tradicije izrade satova

Priča Omega satova započela je još 1848. godine u malom švicarskom selu, a do danas ovaj brand postao je simbol duge švicarske tradicije izrade satova. Ono što Omegu čini posebnom i po čemu se ističe jest i činjenica da se radi o brandu satova koji je uvijek u pokretu i ne boji se riskirati. Ambasadori branda pomno se biraju upravo po vrijednostima koje zastupaju i dijele zajedno s brandom, pa ste do sada Omega satove vidjeli na ruci najpoznatijeg špijuna koji osvaja stilom i neustrašivošću, a krije se pod šifrom 007, zatim Georga Clooneya, Michaela Phelpsa, Nicole Kidman, Cindy Crawford i drugih.

Bruno Sedevčič, Boštjan Bahovec, Nils Ahnebrink
Goranka Majić, Boštjan Bahovec

U Zagrebu predstavljeni novi modeli satova

Na zagrebačkom događanju predstavljeni su novi modeli kolekcija Constellation, Seamaster, Speedmaster i DeVille koji su oduševili prisutne uzvanike.

Zvijezde večeri bili su novi modeli satova iz kolekcije Constellation. Predstavljeni su modeli Constellation 41 mm s keramičkim prstenovima okvira i prekrasnim brojčanicima u bijeloj, rodij-sivoj, gradijentno-zelenoj i tamnocrvenoj boji. Predstavljena je i linija Constellation Aventurine čiji je dizajn inspiriran prirodom, a za one nježnije duše Constellation 28 mm suptilnih i prekrasnih boja i dizajna.

Seamaster Planet Ocean Ultra Deep kolekcija nastavlja tradiciju ronilačkih satova koja je započela još 1932. s Omega Marine satovima koji su prvi na svijetu bili dostupni neprofesionalnim roniocima. Omega je ispisala povijest 2019. godine kada je njihov Ultra Deep sat dosegao najveću dubinu na planeti Zemlji, a sada je predstavljeno sedam novih modela ronilačkih satova koji su otporni na vodu do dubine od 6 000 metara. Među Seemaster satovima veoma su cijenjeni i Seemaster Diver i Seemaster Aqua Terra satovi.

Za sve avanturiste i ljubitelje brzine predstavljeni su novi modeli Speedmaster kolekcije koji su originalno bili dizajnirani za utrke motora. No, Omega je ispisala povijest kada je  Speedmaster postao prvi sat koji se nosio na Mjesecu, a uzvanici su u Zagrebu imali priliku upoznati Speedmastere nove generacije. Ovi satovi naprosto odišu muževnošću i stilom bilo da birate remen od nehrđajućeg čelika ili od kože.

Prestižna De Ville kolekcija satova odiše elegancijom i predvodnik je spoja klasike i modernosti kojeg podjednako vole žene i muškarci. Za ljubitelje klasičnog stila s pomakom prema vrhunskom modernom dizajnu, De Ville satovi su savršen izbor. Dame su se posebno zanimale za Ladymatic i Tresor linije satova, dok su se muškarci koji vole klasičnu ljepotu oduševili Presitge i Tourbillon linijama.

Za sve one koji nisu bili prisutni na predstavljanju nove kolekcije, a pravi su poznavatelji i istinski ljubitelji elegancije i kvalitete Omega satova, sve ove i druge modele mogu isprobati na prodajnim mjestima Krona trgovina u Zagrebu, Osijeku, Zadru i Splitu.

Omega je novom kolekcijom još su jednom potvrdila svoj prestižni status. Istaknite se elegancijom koja će upotpuniti vaš stil uz luksuzne Omega satove.

FotoPR
CelebuzzEventiU Zagrebu je predstavljena nova kolekcija premium Omega satova

Koji god dio Crne Gore izaberete za zimski odmor i praznike, nećete pogriješiti!

O ponudi destinacija u razdoblju zimske sezone, popularnim crnogorskim skijalištima te programima posebno osmišljenim za nadolazeće blagdansko razdoblje govorili su predstavnici Nacionalne turističke organizacije...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram