Upiši se u Dnevnik jedne ljubavi: Josipa Lisac dolazi u trogirsku Kulu Kamerlengo!

50 godina albuma "Dnevnik jedne ljubavi" povod je za ekskluzivan koncert Josipe Lisac najavljen za 12. srpnja u trogirskoj Kuli Kamerlengo.

Album ‘Dnevnik jedne ljubavi’ na kojem se nalaze legendarne pjesme “O jednoj mladosti”, “Ležaj od suza”, i “Srela sam se s njim” objavljen je krajem veljače 1973. godine, a dan danas ima kultni status kao jedan od najznačajnijih albuma izdanih na našim prostorima.

S obzirom na smanjeni broj nastupa iz zdravstvenih razloga u 2023. godini, ovaj koncert Josipe Lisac postaje centralni događaj proslave obljetnice albuma u Dalmaciji.

Kula Kamerlengo pokazala se kao impresivna pozornica vrijedna ove glazbene poslastice, a ovo je samo prvo u nizu imena koje ovo ljeto očekuje trogirske posjetitelje:

“Očekuje nas bogata koncertna sezona u produkciji KulaKula festivala, a koncert Josipe Lisac zasigurno će biti jedan od najljepših događaja koji smo odlučili i dodatno vizualno oplemeniti pa pozivamo sve posjetitelje da obrate pozornost i na crno-bijeli dress code u stilu naslovnice ovog legendarnog albuma.” – poručio je organizator Antonio Franić.

Ulaznice potražite u sustavu entrio.hr i svakako zapratite društvene mreže KulaKula festivala na kojima možete pronaći sve informacije o izvođačima koji ovog ljeta dolaze u Trogir – grad sretnog trenutka.

CelebuzzEventiUpiši se u Dnevnik jedne ljubavi: Josipa Lisac dolazi u trogirsku Kulu...

Zagreb je dobio prvi Muzej putovanja! Evo što zasad znamo

Zagreb svake godine postaje sve bogatiji i bogatiji za ponudu kulturnih sadržaja – od radionica izrade bonsai drvaca, preko wine radionica i keramičarskih kreativnih...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram