Upoznali smo Ivana Pažanina, chefa za kojeg mnogi kažu kako mu uvijek nedostaje soli i maslinovog ulja

Srce kuhinje nije kuhar, nego ljudi“ slavna je izjava Carla Andresa Neffa, koji je prije nešto više od 140 godina utemeljio brand koji i danas stvara jedinstvena kuharska rješenja koja okupljaju sve strastvene zaljubljenike u kvalitetu, vrhunski dizajn i iznad svega, ukusnu hranu.

Upravo je kuhanje koje nadahnjuje ljude, bili oni profesionalni chefovi s Michelin zvjezdicama ili svakodnevni amateri, razlog zbog kojeg smo zavirili na druženje koje je organizirao jedan od najpoznatijih domaćih chefova, Ivan Pažanin. Dok o Pažaninu, ambasadoru branda Neff, svi misle da znaju sve i poznat im je kao strog te kritičan član žirija jednog cooking showa, kojem uvijek nedostaje soli i maslinovog ulja, druženje uz lonce, svježe namirnice, smijeh i dobru atmosferu pokazalo se kao odličan recept kako se opustiti nakon napornog radnog dana.

Uz kolegicu i kolegu sa seta, Doris Pinčić Rogoznicu i Matu Jankovića, putoholičara, pisca, gastronoma Domagoja Jakopovića Ribafisha i drage goste, od domaće tune, preko dimljenog lubina spojenog s crnom rižom do mascarponea s jagodama, Pažanin je kroz tri tanjura predstavio jedinstvenu proljetnu priču, koju uz malo mašte, svatko može pripremiti. A upravo su takva druženja i sama bit njemačkog branda koji na jednom mjestu okuplja strastvene kreativce te kroz serviranu hranu pripremljenu u opuštenoj atmosferi želi sve nas koji kuhamo podsjetiti da je kuhanje zabava. Stari će reći, da ljubav ide kroz želudac.

CelebuzzEventiUpoznali smo Ivana Pažanina, chefa za kojeg mnogi kažu kako mu uvijek...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram