Veličanstvenim modnim revijama najavljena manifestacija Noć zvijezda, mode i kulture u Rovinju – šampionu turizma

Raskošni modni događaj održan ovog vikenda na Zagrebačkom Velesajmu bio je žarište ljepote.

Ovog vikenda Zagrebački Velesajam bio je centar ljepote zbog održavanja Beauty&Hair Expo 2023.  Tim povodom organizirane su modne revije u organizaciji Direkcije Kraljica Hrvatske i modne agencije Crostars.

Na održanoj gala modnoj reviji djevojke su nosile svečane haljine i raskošne vjenčanice salona Nikolina  NIKOLINA WEDDING STORE, koje se mogu vidjeti u svim gradovima Hrvatske. Također, vjenčanice salona Nikolina službene su vjenčanice manifestacije Kraljica Hrvatske.

Djevojke su nosile i dizajnerske haljine dizajnerice Vite Sever i kreatorice Katarine Mamić, glamurozne bunde najstarije Krznarije Sumrak, kao i prekrasnu odjeću i cipele poznatog austrijskog brenda HÖGL – predstavnice Sanje Faber.

Reviju su nosile poznate Hrvatice i finalistice ovogodišnje Kraljice Hrvatske –  Ivančica Pahor – poduzetnica i bivša manekenka, njezina kćer Una Pahor koja danas slavi 18 -ti rođendan, Josipa Hadrović – prva princeza Kraljice Hrvatske 2022., Lennarta Spajić – Kraljica Hrvatske 2021., Maria Horvat – kandidatkinja iz showa Gospodin savršeni, koja dobro kuha u večeri za 5 i Lucija Bagić – Kraljica Zagreba 2021.

Program je vodio istaknuti voditelj Davor Garić, a za glazbu su se pobrinuli mlada glazbenica u usponu Ana Bertić, Grupa Gea Nina Donelli.

Ova manifestacija ne bi uspjela bez glavnih pokrovitelja koji su se pobrinuli da modeli dobiju bogate nagrade vjenčanice salona Nikolina, Kanaan, Iločki podrumi, Poliklinika Veir i Zlatarna Dodić.  Također, djevojke su dobile luksuzne poklon pakete KAORI – luxury world of perfumes. 

Predsjednica direkcije Kraljice Hrvatske gospođa Natalija Brkić otvorila je pjenušac i najavila je nadolazeću Kraljicu Zagreba 2023. i veliku modnu reviju Noć zvijezda, mode i kulture koja će se održati 24.06.2023., u Prekrasnom gradu Rovinju – aktualnom  i višegodišnjem šampionu turizma. Uz to, najavila je da će se u gradu Rovinju održati i finalni izbor Kraljice Hrvatske 2023. krajem studenog u hotelu Lone.

CelebuzzEventiVeličanstvenim modnim revijama najavljena manifestacija Noć zvijezda, mode i kulture u Rovinju...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram