Novinarka i redateljica Andrea Buča vodi nas kroz najposebnija mjesta u Hrvatskoj

U njenim putopisnim emisijama uvijek ćete saznati neke nove detalje o poznatim i manje poznatim mjestima!

Novinarka i redateljica Andrea Buča jedno je od najprepoznatljivijih TV lica. Uvijek originalna i svoja, Andrea na jedan posve interesantan i uistinu svjež način obrađuje različite tematike u svojim TV emisijama i prilozima, a autorica je i dviju sjajnih putopisnih emisija, „Stani u Lici“ i „Stani v Zagorju“. U objema je uspjela dočarati sve običaje i bogatu povijest tih krajeva, a ono što je najzanimljivije, pored predivnog krajolika i znamenitosti, živopisni su likovi koji su stali pred objektiv te svojim pričama dočarali ljepotu tih pomalo zaboravljenih krajeva.

Za potonju je Andrea upravo nominirana za prestižnu nagradu Zlatni studio, čije glasanje traje  do 5. veljače, a za koju možete glasati na sljedećem linku klikom ovdje.

Ovu simpatičnu Dalmatinku sa stalnom zagrebačkom adresom tim smo povodom priveli na razgovor i priupitali nekoliko pitanja o snimanjima, stilu i planovima za budućnost. Što nam je otkrila, saznajte u nastavku!

Kako je proteklo snimanje za „Stani v Zagorju“, jesi li se i sama iznenadila (nadamo se ugodno) tim krajem i njegovim ljepotama?

Zagorje je bajkovito, zaista lijepo i zeleno, ali mnogo više od prirode Zagorje čine ljudi: topli, dobronamjerni i gostoljubivi. Iznenadila sam se koliko su srdačni, i hvala im na tome!

Dalmatinka si koja se prije nekoliko godina preselila u metropolu. Da li ti nedostaje more i kako liječiš nostalgiju za njim?

U Zagreb sam došla na fakultet i ostala, u rodni kraj sam se vraćala dva puta, oba puta u trudnoći jer doma je lakše i mama je doma i oba puta sam se vratila Zagrebu jer zapravo moje doma je Zagreb a kad mi pofali more odem na vikend.

Uvijek si originalna, furaš svoj stil, voliš tetovaže. Koliko ih imaš dosad i jesu li neke nove već u vidu?

Nevjerojatno ali nikad ih ranije nisam prebrojala. Imam ih osam. Nedavno istetovirala ruku, i imam osjećaj da sam rođena s tom tetovažom. Meni su tetovaže supstitut za nakit, pa je ova na ruci, sjajna.

Imaš dva klinca, na koji način s njima najradije provodiš vrijeme?

Najdraže mi je povesti ih na neko putovanje, u neku novu avanturu, istraživanje i upoznavanje novog. Često ih motiviram da idemo u prirodu, bilo da je planina ili more, rijeka ili jezero.

Koji su daljnji planovi? Planiraš li gledateljima otkriti još poneki skriveni dragulj Hrvatske?

O da, vrijeme je za avanturu našim dalekim otocima. Upravo završavam scenarij i sa svakom novom scenom sve se više veselim početku snimanja. Bit će to jedan novi pristup i doživljaj Suska, Dugog Otoka, Kornata, Paklenih otoka, Visa, Palagruže, Lastova i Mljeta.

CelebuzzIntervjuNovinarka i redateljica Andrea Buča vodi nas kroz najposebnija mjesta u Hrvatskoj

Mango outlet ima odličnu ponudu koja vrijedi samo danas!

Vjerujemo da ste već ulovili omiljene komade na sniženjima koja traju već mjesec dana, ali danas svakako bacite oko na Mango outlet jer imaju...

Crno-bijeli svijet prekiven točkicama: Pronašli smo 10 genijalnih polka dot komada

Uz prugice, definitivno najpopularniji i najdugovječniji uzorak svijeta su slatke točkice. Takozvani polka dot uzorak desetljećima je ključ romantičarskog looka, a iako ga se...

Facebook

85,763FanovaLajkaj

instagram