16 godina nakon završetka serije, teaser za nove epizode “Seksa i Grada” je ovdje!

Vijest koja nam je uljepšala dan.

Oživljavanje stilova i trendova 1990-ih u punom je zamahu, a dokaz tomu je i snimanje novih epizoda serije “Seks i Grad”. Ova legendarna priča o singl ženama koje krstare New Yorkom otkrivajući seksi, zavodljivu stranu tog grada i njegovih stanovnika postala je hit prije više od 20 godina, a sada ponovno dolazi na male ekrane i to na HBO Maxu.

Naime, za ovu novu limitiranu seriju upravo je objavljen teaser, a fanovi diljem svijeta ne mogu dočekati da svoje junakinje ponovno vide u novim avanturama. Deset godina nakon posljednjeg filma “Seks i grad” i čak 16 godina nakon emitiranja posljednje epizode serije, ova nas je vijest iznimno razveselila te nam dala još jedan razlog da se veselimo svemu što nam donosi 2021.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SJP (@sarahjessicaparker)

Sarah Jessica Parker, kultna Carrie, izjavila je da bi voljela vidjeti gdje su junakinje sada, jer svijet je drugačije mjesto nego što je bio prije deset godina, osobito uzevši u obzir napredak tehnologije i promjene koje je donio pokret #metoo. I dok ćemo tako u ovoj novoj seriji otkriti što se događa s omiljenim ženskim junakinjama u njihovim 50-ima, ipak ćemo ostati zakinuti za uživanje u pojavi Kim Cattrall, odnosno seksi Samanthe, koja je odbila vratiti se i snimiti nove epizode serije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Silje Pedersen (@motesilje)

Poznato je da odnosi na setu ove serije nikad nisu bili bajni, a čini se da izostanak Kim Cattrall iz ovog revivala to i potvrđuje. Inače, ova polusatna serija imala je šest sezona i 94 epizoda u razdoblju od 1998. do 2004. godine. Slijedila su dva igrana filma. Trebao se snimati i treći, a Sarah Jessica Parker bila je razočarana što nikada nije snimljen. Tabloidi su već tada pisali da treći film nije snimljen jer je Kim Cattrall odbila sudjelovati u njemu, a povijest se sada ponovila.

Trenutno je najavljeno je da će se ova nova sezona serije imati deset epizoda, a počet će se prikazivati na proljeće. Kako god bilo, mi je jedva čekamo!

Celebuzz Celebuzz vijesti 16 godina nakon završetka serije, teaser za nove epizode "Seksa i Grada"...

Facebook

84,817ObožavateljiLajkaj

instagram