5 razloga za pogledati ‘Prevarantice s Wall streeta’

Film o kojem trenutno pričaju baš svi!

Film  ‘Prevarantice s Wall streeta’ prati priču o osveti striptizeta klijetima na Wall Streetu. Prije nego što je Cardi B postala megapopularna kao rep zvijezda, radila je upravo kao striptizeta u New Yorku. Uz Jennifer Lopez i Cardi B, u filmu gledamo i Constance Wu, Lili Reinhart (iz Riverdalea), Keke Palmer (iz Scream Queens), Juliju Stiles (Silver Linings Playbook) i dobitnicu Oscara Mercedes Ruehl.

Radnja filma je inspirirana člankom iz New York Magazina koji je izašao 2016. godine i koji je u kratkom vremenu postao viralan. Film je već izazvao popriličnu količinu pažnje, a ako još niste sigurni trebate li ga pogledati, nekoliko razloga vam donosimo u nastavku:

Ples oko šipke

Dosta žena izabire ples oko šipke za tjelovježbu i rast samopouzdanja, ali ne postoji toliko filmova koji ovaj ples prikazuje na način gdje muškarci nisu u centru pažnje.

Žene su glavne

Iako se situacija u posljednjih nekoliko godina mijenja, još uvijek ne postoji toliko filmova gdje žene vode glavnu riječ i gdje su prikazane u nestandardnim ulogama.

Jennifer Lopez

Kad vidite kako Jennifer Lopez pleše oko šipke, bit će vam teško pronaći izgovor za sjedilački način života. Jesmo li spomenuli da J. Lo ima 50 godina? Bacite oko na video iznad ako želite vidjeti kako se pripremala za film.

Cardi B

Jennifer Lopez je osobno pozvala Cardi B kao savjetnicu za striptiz i ples oko šipke u filmu. Možda je volite ili mrzite, ali priznat ćete, Cardi B je nemoguće ignorirati.

Film za cijelu obitelj

Ok, šalimo se, ali film je idealan za gledanje s frendicama ili dečkom!

Film ‘Prevarantice s Wall streeta’ u distribuciji Blitza od danas možete pogledati u svim CineStar kinima!

CelebuzzCelebuzz vijesti5 razloga za pogledati 'Prevarantice s Wall streeta'

Facebook

99,687FanovaLajkaj