Američka influencerica objavila umjetničke fotografije svoje nesreće

I očekivano, izazvala negativne komentare.

Društvene mreže dubinski su promijenile društvo i način na koji razmišljamo. Ako već dosad za to niste imali dovoljno dokaza, posljednji u nizu stiže u obliku poteza Tiffany Mitchell, američke lifestyle blogerice.

Ova influencerica prije dva tjedna na svom je Instagram profilu gdje je prati preko 200 tisuća ljudi podijelila fotografije svoje nesreće koja se dogodila kada je izgubila nadzor nad motociklom. Uz podulji opis nesreće koja nije imala veće posljedice od ogrebotina i šoka, Tiffany je objavila niz pomno profesionalno uhvaćenih fotografija, a na jednoj je čak pozicionirana i voda Smartwater.

 

Očekivano, to je ljude nagnalo da pomisle da je riječ o plaćenom oglasu, ali i bez te činjenice rijetko tko je mogao opravdati logiku koja se krije iza ovakvog tipa objave. Nakon niza negativnih komentara, influencerica je objasnila da je s njom bio njen prijatelj koji je ujedno i profesionalni fotograf. Upravo je on fotografirao nesreću dok je pomoć stizala (?!).

 

U međuvremenu je Tiffany objavu uklonila.

CelebuzzCelebuzz vijestiAmerička influencerica objavila umjetničke fotografije svoje nesreće

Sinoć započeo novi CineStarov program za sve ljubitelje knjiga i filmova – Cinema Book Club

Slobodno vrijeme volimo posvetiti omiljenim hobijima koji nam pružaju prijeko potreban odmor i razonodu zbog ubrzanog načina života. Neki od nas slobodne trenutke provode...

Facebook

85,763FanovaLajkaj

instagram