Beyoncé je uz dokumentarac izdala i album od 40 pjesama

Jolie

Celebuzz vijesti

Beyoncé je uz dokumentarac izdala i album od 40 pjesama

Beyoncé je uz dokumentarac izdala i album od 40 pjesama

Beyoncé je prošle godine bila jedan od headlinera popularnog američkog glazbenog festivala Coachella koji se svake godine održava u Kaliforniji.

Njen nastup vrlo je brzo ušao u povijest, i ne samo zato što je 105-minutni nastup na YouTubeu u istom trenutku gledalo čak 458 tisuća ljudi diljem svijeta, čime je postao najgledanijim live nastupom u povijesti ovog festivala, već zato što je upravo ova glazbenica i umjetnica prva Afroamerikanka koja je ikada bila headliner Coachellae.

Na radost svih obožavatelja, dobili smo dubinski uvid u to kako je izgledala priprema za nastup na poznatom festivalu. I to sve pogledati možete na Netflixu u obliku dokumentarca Homecoming.

Kao da sama premijera dokumentarca nije dovoljna, pjevačica je pripremila još jedno veliko iznenađenje  i lansirala iznenadni live nastup s Coachellae koji uključuje 40 pjesama i to najveće hitove, ali i nastup s Destiny’s Child koji je izazvao gomilu interesa. Ovim potezom popularna pjevačica uspjela je još jednom potajno pripremiti album te ga neočekivano objaviti!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) onPročitajte


<
Jolie preporuka