Božić u srcu Zagreba uz hitove Novih Fosila i George Michaela!

Ukoliko se još uvijek dvoumite gdje provesti Badnjak i što se od glazbenog programa događa u gradu na sam Božić, odgovor je –  pravac Johann Franck.

Već tradicionalno treću godinu zaredom, na sam Badnjak u 12 sati Zagrepčane će u ovoj bivšoj gradskoj kavani zabavljati Sanja Doležal, Marinko Colnago i Vladimir Kočiš – Zec uz hitove pop senzacije naših prostora – grupe Novi Fosili.

Ulaznice za ovaj koncert svake godine su planule a posljednjih stotinjak još uvijek se može pronaći po cijeni od 70kn.

Koncert koji je proteklih godina okupljao cijele obitelji prava je uvertira u Božić.

Na sam Božić, od 21h očekuje nas poseban glazbeni program čija je tradicija započela prošle godine. Hitovi velikog George Michaela koji nas je napustio prije dvije godine na sam Božić, inspiracija su mladim glazbenicima koji su prošle godine rasprodali ovaj koncert i napravili jedan od najljepših događaja ove sezone.

Matija Cvek

Mladi vokali poznati i iz HRT-ove emisije “A strana” Matija Cvek, Nela i Alen Đuras, izvest će najveće hitove ovog pop majstora a na sceni će im se pridružiti i dvije zanimljive gošće. Radi se o Ivani Kindl i Gini Damjanović, pjevačici banda Detour.

Alen Đuras

Hitovi “Faith”, “Freedom”, “Last Christmas”, “Careless whisper” i “Star people” svima su urezani u pamćenje a vjerujemo kako će i izvedbe ovih odličnih mladih pjevača ostaviti predivne božićne uspomene.

Nela

Ulaznice po cijeni od 60 kn mogu se pronaći u Johann Francku ili u sustavu entrio.hr.

Ne sumnjamo kako će ovaj glazbeni program na Badnjak i Božić pokazati se kao savršena glazbena kulisa Zagrepčanima i svim posjetiteljima Adventa.

CelebuzzCelebuzz vijestiBožić u srcu Zagreba uz hitove Novih Fosila i George Michaela!

Nakon prošlotjednog ogromnog interesa posjetitelja, Ilica opet postaje mjesto druženja

Protekle nedjelje, u sklopu projekta Atrupunktura, održalo se jesensko izdanje ulično-umjetničkog festivala zajednice Projekta Ilica: Q'ART te pokazalo što nastaje kad se spoji ono...

Grad, gora, salaš i vino – magična Vojvodina

Najbolja polazna točka za istraživanje vojvođanskih ljepota svakako je njezin najveći grad – Novi Sad.    Drugi najveći grad u Srbiji uz Beograd slovi kao...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram