“Don’t Look Up” idealan je film za pogledati u ovoj godini

Ovo vrijeme idealno je za gledanje filmova i uživanje u ljenčarenju...

Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Cate Blanchett, Jonah Hill… …samo su neka od zvjezdanih imena koja su se našla u najnovijoj uspješnici Netflixa “Don’t Look Up”! Ovaj streaming servis na svojoj je platformi otkrio film/parodiju koja bi vam mogla približiti kako bi to izgledalo kada/ako komet ikada udari u Zemlju (što svakako nije nemoguć scenarij) i da vam odmah otkrijemo – ne pojavi se Bruce Willis koji će sletjeti na komet i uništiti ga prije udara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Don’t Look Up (@dontlookupfilm)

Radnja prati astronome Kate Dibiasky i doktora Randalla Mindyja koji neuspješno pokušavaju ljude i čelnike SAD-a upozoriti na to da se Zemlji približava komet koji će kroz par mjeseci udariti u površinu. Kako to izgleda u vrijeme radikalnih podjela, društvenih mreža i čelnika koji su jednostavno rečeno potpuni idioti, vidjet ćete ako pogledate film, a velike su šanse da će vas neki od aktera podsjetiti na stvarne ljude u vašem okruženju. Pogledajte trailer i svakako dajte šansu ovom filmu!

CelebuzzCelebuzz vijesti"Don't Look Up" idealan je film za pogledati u ovoj godini

15 modela cipela za svaki dan iz high street ponude

Iako nas čeka još hladnih zimskih dana, polako počinjemo razmišljati o proljeću i proljetnim modnim kombinacijama. Upravo zato smo potražili cipele s niskom petom...

Facebook

85,763FanovaLajkaj

instagram