Ed Sheeran se povlači sa scene

Iako tek ima 28 godina, Ed je odlučio uzeti zasluženu pauzu.

Ed Sheeran, jedan od najpoznatijih pjevača današnjice, nakon završetka Divide turneje koja je trajala nešto više dvije godine, na posljednjem nastupu u Ipswichu obznanio je svima da uzima podulju, neograničenu pauzu od nastupanja kako bi se posvetio osnivanju obitelji.

“Kao što neki znaju, bio sam na turneji ‘Divide’ više od dvije godine, a danas je zadnji dan toga svega. Nešto je gorko-slatko u tome. Drago mi je da ste tu i da završavamo u Ipswichu. Svirali smo po cijelom svijetu, Glastonbury, stadion Wembley. Sva ta nevjerojatna mjesta, Amerika, Novi Zeland, Australija, Azija, Južna Amerika, bilo je to ludo. Rekli su mu da sam do kraja turneje svirao ispred devet milijuna ljudi. Ovo je najveća turneja svih vremena. Bio je ovo jako emotivan dan za puno ljudi u backstageu. Na neki čudan način osjećam se kao da prekidam s djevojkom s kojom sam bio godinama. Zvuči čudno, ali bila je to duga turneja”, rekao je Ed s pozornice Chantry Parka u Ipswichu.

Želim se zahvaliti svima na ovoj turneji, što ste mi dali šansu. Ovo je moja zadnja pjesma. Napisao sam je kad sam imao 15 godina. Vidimo se za nekoliko godina”, dodao je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

“9 milijuna ljudi, 893 dana, 46 zemalja, 175 gradova, 260 nastupa, 268 članova ekipe, 193265 milja, 2 slomljene ruke, 3 braka, 4 bebe. Kakva je luda vožnja bila ova Divide turneja. Cijeli proces pisanja albuma u 2015. pa potom snimanja u 2016., promoviranja, odlaska na cestu kako bi vam ga svima predstavio. Teško je to ostaviti iza sebe i nastaviti dalje.

Hvala svima koji su bili uključeni u cijeli proces oko Divide turneje, svim ljudima koji su pomogli napraviti album, i svim onima koji su ga pomogli promovirati, svim obožavateljima koji su slušali album i gledali nastup – ovo ne bi bilo moguće bez vas.

Najviše od svega želim zahvaliti svojoj fantastičnoj ekipi koja se odrekla svojih života tijekom 2 i pol godine trajanja turneje kako bi mi pomogli da ostvarim svoj san. Hvala vam za mukotrpan rad i konstantno prijateljstvo. Divide turneja – 2017. – 2019. Službeno najveća turneja svih vremena, tako je čudno to reći, i preživjeli smo je”, napisao je Ed na svom Instagramu.

CelebuzzCelebuzz vijestiEd Sheeran se povlači sa scene

Facebook

99,687FanovaLajkaj