Eto ga, krenulo je “nabrijavanje” na Božić! Norah Jones izbacila je prvi ovogodišnji božićni singl

Taman na vrijeme ili ipak malo prerano?

0
326

Većina bi rekla da čim uđemo u listopad kreću pripreme za Halloween, no ove godine se slavna glazbenica Norah Jones itekako požurila pa nam je na samom početku ovog mjeseca obznanila vijest kako priprema svoj prvi božićni album u karijeri, a prvi singl je već vani! Dakle, bablje ljeto, barem u Hrvatskoj, još nije ni završilo, a počinjemo sa slušanjem božićnih pjesama.

Rano ili ne, jedno je sigurno – mi se standardnom božićnom hypeu veselimo, pa nas je novi Norahin singl oduševio. Ova devetostruka dobitnica Grammyja, slavna pijanistica i jazz pjevačica tako će na svom novom albumu naziva „I Dream of Christmas“ predstaviti svoje obrade klasičnih božićnih pjesama, ali i nekoliko vlastitih singlova kreiranih posebno za ovu priliku. Naći će se tu tako njezine izvedbe pjesama poput „White Christmas“, “Winter Wonderland” i “Run Rudolph Run”, a svijet će moći u svim ovim obradama uživati 15. listopada kada album službeno kreće u prodaju.

Prva pjesma koja je iskorištena kao najava cijelog albuma, „Christmas Calling (Jolly Jones)“ već je sada dostupna za streamanje, a sama Norah je rekla kako oduvijek obožava Božić i sve vezano uz njega no da nikad dosad nije osjetila potrebu snimiti božićni album. No, sve se promijenilo u zimu 2021. kada je bila zbog pandemije odvojena od svojih roditelja i obitelji, pa je utjehu pronalazila u slušanju božićnih klasika. Tako se rodila i ideja da sama napravi svoje obrade tih legendarnih pjesama i evo, sada je tu i cijeli njezin božićni album.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Norah Jones (@norahjones)

Kao što smo rekli, „I Dream Of Christmas“ album će biti službeno objavljen 15. listopada, dakle za deset dana, a sadržavat će sljedeće pjesme:

 1. Christmas Calling (Jolly Jones)
 2. Christmas Don’t Be Late
 3. Christmas Glow
 4. White Christmas
 5. Christmastime
 6. Blue Christmas
 7. It’s Only Christmas Once A Year
 8. You’re Not Alone
 9. Winter Wonderland
 10. A Holiday With You
 11. Run Rudolph Run
 12. Christmas Time Is Here
 13. What Are You Doing New Year’s Eve?

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime