Je li to moguće? Kim Cattrall vraća se kao Samantha Jones u drugoj sezoni spin-offa ‘Seksa i grada’!

Obrat koji nitko nije očekivao.

Druga sezona serije ‘And Just Like That’, spin-offa kultnog ‘Seksa i grada’, izlazi 22. lipnja. Ova nova inačica inače legendarne serije o četiri prijateljice koje žare i pale New Yorkom prošle je godine podijelila gledateljstvo u dva tabora – fanove i one koji su bili zgroženi novim scenarijem. Zapravo je problem bio u tome što se cast podijelio, teme se izlizale, a jedino što je u seriji valjalo bili su kostimi – no sada bi jedna vijest mogla mnoge ipak privoljeti da pogledaju i nove premijerne epizode.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @sexandthecityquoted

Naime, čini se kako će se Kim Cattrall, glumica koja je u ‘Seks i gradu’ utjelovila kultnu Samanthu Jones, opet vratiti u seriju – nakon što je u prošloj sezoni odbila sudjelovati! Cattrall je kao što znamo godinama u svađi s ostatkom casta pa je to bio i razlog zbog kojeg je inicijalno odbila sudjelovati u ovom projektu. No, sada se predomislila te ćemo ju prema neslužbenim informacijama vidjeti na malim ekranima u ulozi Samanthe u jednoj kratkoj sceni u kojoj će telefonirati – te se neće naći u istom kadru s drugim glumicama.

Ta bi scena trebala biti prikazana u finalu serije, a još uvijek nije poznato hoće li se nekoć nerazdvojni likovi pomiriti i hoće li se lik Samanthe u punom smislu vratiti u trećoj sezoni serije, no već i ovo je veliki pomak koji je razveselio sve obožavatelje.

CelebuzzCelebuzz vijestiJe li to moguće? Kim Cattrall vraća se kao Samantha Jones u...

Kako biti podrška u trenutku suočavanja s dijagnozom raka dojke?

Mjesec listopad je poseban mjesec jer je posvećen borbi protiv raka dojke. Samim time, vrijeme je kada se diljem svijeta ističe važnost prevencije, ranog...

Za sve fanove ‘Friendsa’: Preslatke jeftine Sinsay jastučnice!

Humoristična serija ‘Friends’ koja je obilježila 1990-e odavno uživa kultni status, a zbog svoje feel-good vibre gledatelji joj se sada već desetljećima stalno iznova...

Facebook

91,192FanovaLajkaj

instagram