Jelena Rozga i Matija Cvek obećavaju vam ljubav na prvo slušanje

Već neko vrijeme publika Jelene Rozge s nestrpljenjem očekuje njen sljedeći nastup, a mnogi su primijetili da je ne viđaju ni na društvenim događanjima, na kojima je uvijek rado viđena gošća.

Mjesecima je jedna od naših najpopularnijih pjevačica „zatvorena“ u studiju gdje vrlo koncentrirano i studiozno radi na nečem što bi drugi nazvali projektom, a Jelena ostvarenjem sna. Naime, uskoro će na radost mnogih koji njene pjesme ne vole samo slušati, već i pjevati, na svjetlo dana izaći album 19 odabranih pjesama obrađenih u akustičnoj verziji.

Kod odabira pjesama Jelena se vodila kao i uvijek i u svemu svojim srcem, pa je i naslov albuma “Minut srca mog“ simboličan osvrt na njen veliki hit iz 1996. godine. Ovaj je album Jelena napravila sebi za dušu, ali i kao poklon svojoj publici u nadi da će iskrenu emociju koja je vodi i ovog puta prepoznati oni koji srcem vide.

Osjećajem za kojeg kaže da je nikad ne prevari, vodila se i kod odabira suradnika, pa je na ovom putu u stopu prati njen suradnik, producent Srđan Sekulović –Skansi koji je napravio aranžmane za novi album, a prva pjesma koja je upravo danas u podne predstavljena na Jelninom youtube kanalu , obrada je hita „Zar je ljubav spala na to“ koji je prije više od 20 godina kao članica grupe Magazin otpjevala s Tifom, bivšim pjevačem Bijelog dugmeta. Sudbina je ovog puta odredila da s njom ovaj duet otpjeva karizmatični Matija Cvek, jedan od trenutačno najpopularnijih mladih pjevača, sjajnog vokala i energije.

Još je jedan izazov pred Jelenom i njenim timom. Očekuje je velika turneja pod istim nazivom kao i album, „Minut srca mog“ u sklopu koje će se održati i veliki koncert u zagrebačkoj Areni, 17. prosinca, a 11. veljače 2023. ova će omiljena Splićanka, 12 godina nakon što je kao prva glazbenica rasprodala Spaladium Arenu, održati spektakularan koncert kao poklon gradu u kojem je počela divna priča o ljubavi jedne žene i njene publike.

CelebuzzCelebuzz vijestiJelena Rozga i Matija Cvek obećavaju vam ljubav na prvo slušanje

Novo Wonderlux Swarovski prodajno mjesto u Arena centru zrači čarolijom

Obitelj Swarovski, još od pokretanja poslovanja, svojim kupcima nudi jedinstvene komade nakita koji pričaju posebnu priču. Kroz sve ove godine obitelj je nastavila njegovati...

Francuski brend Mixa predstavio novitete za njegu suhe i osjetljive kože

Jučer je u divnom ambijentu hotela Amadria u središtu Zagreba održan panel brenda Mixa - “Koža bira #LabProvenLifeProven”. Panel je moderirala glumica i voditeljica...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram