Kate Middleton kao oličenje dostojanstvenosti: Princeza od Walesa zadivila na sprovodu kraljice Elizabete II

Britanska javnost je oduševljena budućom kraljicom.

Velika Britanija je zavijena u crno. Nakon što je u četvrtak 8. rujna u 97. godini života preminula kraljica Elizabeta II, javnost i kraljevska obitelj opraštali su se od nje sve do jučer – kada je došao na red i njezin posljednji ispraćaj.

Tijekom cijelog dana u Londonu se održavala pogrebna pocesija, a zatim i državnički ispraćaj u Westminister katedrali. Na kraju se i obitelj oprostila od najdugovječnije vladarice na privatnoj ceremoniji i tako je završila jedna era. Kao što znamo, trenutno na tronu sjedi kralj Charles III koji je na današnjem sprovodu djelovao vidno emotivno uzdrman oproštajem od svoje majke koja je vladala čak 70 godina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli VIDEOS OF THE WALES FAMILY 👑❤️ (@walesvideos)

No, iako se na sprovodu pojavilo oko 2000 uzvanika iz cijeloga svijeta, najviše pažnje je privukla prekrasna Kate Middleton koja je izgledala besprijekorno elegantno. Prekrasna Kate, koja je nedavno postala princeza od Walesa, pojavila se u društvu supruga princa Williama i svoje djece, Georgea i Charlotte, a oduševila je dostojanstvenom pojavom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli instylemagazine (@instylemagazine)

S crnim šeširom i u matching kaputu, Kate je izgledala kao oličenje profinjenosti, a mnogi su zaključili da je idealna buduća kraljica. Na sebi je imala i ogrlicu koja je nekoć pripadala kraljici Elizabeti te joj je tako odala počast i modnim outfitom. Ogrlica od bisera s tri niti bila je dio osobne kolekcije Njezina Veličanstva.

Osim Kate, u oproštajnoj povorci bile su i Camilla Parker Bowles, Meghan Markle, princeza Anne kao i mnoge druge članice kraljevske obitelji.

CelebuzzCelebuzz vijestiKate Middleton kao oličenje dostojanstvenosti: Princeza od Walesa zadivila na sprovodu kraljice...

Nakon prošlotjednog ogromnog interesa posjetitelja, Ilica opet postaje mjesto druženja

Protekle nedjelje, u sklopu projekta Atrupunktura, održalo se jesensko izdanje ulično-umjetničkog festivala zajednice Projekta Ilica: Q'ART te pokazalo što nastaje kad se spoji ono...

Grad, gora, salaš i vino – magična Vojvodina

Najbolja polazna točka za istraživanje vojvođanskih ljepota svakako je njezin najveći grad – Novi Sad.    Drugi najveći grad u Srbiji uz Beograd slovi kao...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram