Kylie je objavila video sa kćerkicom i svi hvale njenu komunikaciju s malenom Stormi

Zajedno su ukrasile kolače i proslavile lansiranje nove make up kolekcije!

Velike su šanse da vam ne moramo podrobno objašnjavati tko je Kylie Jenner, make up mogulica, poduzetnica, influencerica i ono najbitnije – članica najpoznatije obitelji na svijetu (kako im često tepaju).

Njeno poslovno carstvo u čijem se centru nalazi Kylie Cosmetics još od osnutka bilježi uspjehe i konstantan vrtoglavi rast, a u prilog tome idu i česte posebno osmišljene kolekcije. Posljednja takva napravljena je ciljano za blagdane i kao inspiracija poslužio je kultni lik Grincha pa su zeleni tonovi upravo oni koji dominiraju kolekcijom.

Ako želite nešto iz kolekcije, već je kasno jer se rasprodala u manje od sat vremena od lansiranja što nas uvijek uspije iznenaditi. Prije samoga lansiranja, Kylie je na svom You Tube kanalu objavila kratki promotivni video u kojem se našla i njena dvogodišnja kćerkica Stormi. Dvojac je za ovu prigodu odlučio ukrasiti kolače u obliku Grincha, a dok je Kylie radila većinu ukrašavanja, publiku je osvojila malena Stormi.

“Ti to možeš mamice”, “Tako si lijepa” i “Toliko te volim”, samo su neke od izjava koje je Stormi uputila svojoj mami, a obožavatelji su uočili kako Kylie sa svojom kćerkicom komunicira kao s odraslom osobom što su posebno pohvalili u brojnim komentarima.

Pogledajte video:

Celebuzz Celebuzz vijesti Kylie je objavila video sa kćerkicom i svi hvale njenu komunikaciju s...

Sezonsko sniženje u Baby Centeru donosi odlične komade za najmlađe!

Za svoj novac uvijek želimo dobiti više! Zato su sezonska sniženja idealna prilika za “ugrabiti” najbolje komade najpovoljnije. Za mnoge roditelje, posebice one s...

Facebook

84,818ObožavateljiLajkaj

instagram