Muglerova revija koja će ostati zapisana u povijesti

Jedna od onih revija koje je i dan danas užitak pogledati!

Malo je velikana svijeta mode koji su ostavili toliki utjecaj na razvoj te industrije u posljednjih 50-ak godina kao što je to pošlo za rukom dizajneru Manfredu Thierryju Mugleru. Ekscentričan, sklon eksperimentiranju i obožavatelj fetiša – Mugler je postao  sinonim za pomicanje modnih granica, a tužna vijest je u kasnim nedjeljnim satima 23. siječnja obišla svijet – ovaj slavni Francuz zauvijek nas je napustio u 74. godini života.

Točan uzrok smrti nije otkriven, no brojni kolege i prijatelji opraštaju se od ovog velikog modnog vizionara koji je od 1970-ih do danas oduševljavao svijet svojim modnim kreacijama, a nemali broj obožavatelja prisjeća se njegovih revolucionarnih revija koje su graničile s predstavama i sigurno prerasle okvire klasičnog predstavljanja modne vizije.

Čuvena revija koju je napravio povodom dvadesetogodišnjice svog brenda 1995. godine i danas izaziva jednaku pažnju kao i nekada, a dizajner unutar jednog sata prikazao 300 modela na različitim tijelima i ženama svih dobnih skupina. Reviju su između ostalih nosile i njegove muze poput Kate Moss, Jerry Hall, Naomi Campbell, Eve Herzigove, itd.

Revija koju je užitak pogledati i koja i dan danas oduševljava futurističkim i naprednim idejama. Pogledajte:

CelebuzzCelebuzz vijestiMuglerova revija koja će ostati zapisana u povijesti

Za sve ljubiteljice naočala – zanimat će vas poslovni projekt Aleksandre Dojčinović

Naša najuspješnija dizajnerica i nagrađivana poduzetnica Aleksandra Dojčinović otvorila je ovih dana u rodnom Zagrebu svoju prvu boutique Opticu La Vie. Kao osvjedočena ljubiteljica naočala, kaže, oduvijek...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram