My Global Fashion Awards ponovno opravdao epitet najvećeg modnog događaja u regiji

Stručni žiri dodijelio je nagrade u 15 kategorija, a vrhunski trodnevni program odigrao se u veličanstvenom Kempinski Hotelu Adriatic.

Prestižna dodjela nagrada u modnoj i lifestyle industriji, My Global Fashion Awards, prošloga tjedna bila je glavni modni događaj u regiji.

Ove godine, od 29. svibnja do 01. lipnja, trodnevna manifestacija održala se u savudrijskom Kempinski Hotelu Adriatic, a kulminacija vrhunski osmišljenog programa dogodila se u četvrtak, kada je stručni žiri, kojeg su činili Nenad Korkut, Nenad Radujević, Sašo Radović i Marija Hudolin, dodijelio nagrade u čak 15 modnih i lifestyle kategorija. Nagradu za životno djelo ponijela je Loredana Bahorić, veliko ime hrvatske modne scene i osnivačica brenda Charlie Design. Za najboljeg dizajnera ženske odjeće proglašen je Igor Todorović, a muške odjeće Boško Jakovljević. Titulu najboljeg dizajnera nakita odnio je Petar Grubić, a nagrada za doprinos modi otišla je u ruke Marjete Grošelj.

Za ikonu stila proglašena je pjevačica Tijana Dapčević, dok je nagradu za najboljeg stilista dobio Petar Trbović. Vizažist godine po izboru žirija je Simona Antonović, a za najboljeg hair stilista proglašen je Daniel Nikolovski. Influencer godine je Ella Dvornik, koja je ujedno i zaštitno lice ovogodišnje MGF kampanje, a najveća regionalna zvijezda je slovenska pjevačica Senidah. Nagrada najboljeg fotografa otišla je u ruke Karmen Poznić, a zvijezda u usponu je Sara Valenci. Model godine je Leonarda Zeba, a najbolji dizajner modnih dodataka je Marija Perić, dizajnerica torbica My Lovely Bags. U prekrasnoj atmosferi Kempinski hotela Adriatic uživali su svi okupljeni, a svečanu dodjelu nagrada vodila je Ida Prester.

Gianna Apostolski i predsjednik Udruge slijepih i slabovidnih osoba

My Global Fashion Awards organizirao je trodnevno druženje, zabavu i niz aktivnosti u prekrasnoj Savudriji, a prvi dan otvoren je humanitarnom modnom revijom Igora Todorovića i Schwarzkopf Professionala. Igor Todorović predstavio je kolekciju Bella, inspiriranu bijelom bojom, a na samom početku svojim monologom objasnio je svoju modnu filozofiju okupljenima. Za frizure modela pobrinuli su se najpoznatija koloristica na svijetu Leasly Jennison i Schwarzkopf Professional, ujedno i glavni partner ovogodišnjeg MGF-a. Nakon revije, organizatorica MGF-a, Gianna Apostolski, uručila je Udruzi slijepih Istarske županije donaciju koja za cilj ima pomoći slijepim i slabovidnim studentima.

Sljedećeg dana na krovu predsjedničkog apartmana hotela održan je Sunset Party, gdje su uzvanici uživali u zalasku sunca, pogledu na more i ukusnim pićima te fenomenalnim gastro delicijama po kojima je Istra poznata u cijelom svijetu.

Ella Dvornik

Prekrasna Istra, prestižna dodjela MGF nagrada i uvijek garantiran dobar provod u režiji Gianne Apostolski razlog su zbog kojih ni mnogi poznati nisu htjeli propustiti ovaj modni događaj, a među njima su: Marta i Junior Fernandes, Tihana Harapin Zalepugin, Zvončica Vučković, Ivan Pažanin, Neda Makjanić, Anamaria Raič, Jelena Perić, Stefan Vujić sa suprugom Tamarom i mnogi drugi.

CelebuzzCelebuzz vijestiMy Global Fashion Awards ponovno opravdao epitet najvećeg modnog događaja u regiji

Kako biti podrška u trenutku suočavanja s dijagnozom raka dojke?

Mjesec listopad je poseban mjesec jer je posvećen borbi protiv raka dojke. Samim time, vrijeme je kada se diljem svijeta ističe važnost prevencije, ranog...

Za sve fanove ‘Friendsa’: Preslatke jeftine Sinsay jastučnice!

Humoristična serija ‘Friends’ koja je obilježila 1990-e odavno uživa kultni status, a zbog svoje feel-good vibre gledatelji joj se sada već desetljećima stalno iznova...

Facebook

91,192FanovaLajkaj

instagram