Najbizarniji trač o braku Kim Kardashian i Kanye Westa širi se društvenim mrežama

Kanye West navodno je prevario Kim Kardashian s poznatim beauty guruom!

Iako se Amerika nalazi u velikim političkim previranjima i svim izazovima koje sa sobom nosi nezaustavljiva pandemija korona virusa, skoro pa svi relevantniji mediji prenijeli su vijest o razvodu Kim Kardashian i repera Kanye Westa. Slavni par još nije potvrdio spomenute navode, ali prema izvorima bliskim obitelji navodno već mjesecima žive razdvojeno – Kim sa djecom u zajedničkom domu u Calabasasu, a Kanye na svom imanju u Wyomingu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Vijest je to koja nije došla kao veliko iznenađenje nakon što je Kanye prije nekoliko mjeseci optužio svoju suprugu da ga prisilno želi zatvoriti u ustanovu za poboljšanje mentalnog zdravlja. No, korisnici društvenih mreža potrudili su se itekako začiniti ovu priču i prema tisućama navoda za koje je teško utvrditi jesu li iole istiniti, Kanye je Kim prevario s beauty mogulom Jeffreejem Starom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Jeffree Star vjerojatno je poznat svima koji prate beauty scenu na You Tubeu, a ovaj poduzetnik podjednako je obožavan i omražen među milijunskom publikom. Kotroverzni Star nedavno je kupio veliko imanje u Wyomingu i to u blizini imanja poznatog repera, a kada su se prolomile glasine o njegovoj navodnoj vezi s Westom, ležerno je twitao da je spreman za Sunday Service (za one koji možda ne znaju, West je uspostavio Sunday Service kao neku vrstu crkve za svoje bogate prijatelje i poznanike gdje nastupa sa zborom i često popularne pjesme prilagođava crkvenom duhu).

Očekivano, korisnici Twittera i TikToka jedva su dočekali da ovaj trač iskoriste na sve moguće načine pa je skoro nemoguće skrolati tim društvenim mrežama i izbjeći barem neki komentar ili “dokaz” o tome kako su Kanye i Jeffree novi par.

Jeffree je svojevremeno priznao da je bio u vezi s nekoliko repera, ali da ne može i ne želi otkriti njihov identitet i seksualnost svijetu dok je s druge strane Kanye priznao da je u prošlosti bio homofoban jer su ga u srednjoj školi vršnjaci optuživali da je homoseksualac zbog načina odijevanja i ponašanja. Naravno, ništa to nije dokaz za njihovu vezu, ali skoro da to korisnicima društvenih mreža više nije ni bitno – traže humor u najbizarnijem traču koji se pojavio u ovoj godini, a tek je prvi tjedan 2021. iza nas!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

CelebuzzCelebuzz vijestiNajbizarniji trač o braku Kim Kardashian i Kanye Westa širi se društvenim...

Otkrili smo najčarobniji blagdanski interijer u gradu!

Spektakularno predstavljena „Službena Harry Potter kuharica – Slatke i slane čarolijeˮ, objavljena na 20. obljetnicu prvog filma o malom čarobnjaku, nastavlja inspirirati i buditi...

Mirisna svijeća “Mogu sve što poželim” krije posebnu priču

Udruga za promicanje inkluzije osoba s invaliditetom Mogu sve, u ovom čarobnom periodu godine, predstavlja projekt pod nazivom „Mogu sve što poželim“ u suradnji...

Facebook

85,763FanovaLajkaj

instagram