Nela predstavlja pjesmu„Nepokoriva”, mračan, plesni novi singl, svoj najjači autorski rad dosad

Dok je „Sto godina“ vozila na osjećaj tuge i razočaranosti, a sjajna „Nebo gori“ na predosjećaj, nova Nelina pjesma inspiraciju je povukla iz usamljenosti i neizvjesnosti. Danas predstavlja svoj svježi singl, vjerojatno najjači autorski rad dosad – pjesmu „Nepokoriva“.

Ako se glavna tema „Nepokorive“ učini poznatom to je zato što je nastala na melodiji koju pjevaju prateći vokali u „Nebo gori“. Ideja je došla slučajno, ali i pokazuje podsvjesnu povezanost nove faze Nelinog autorstva. Kompletan drugi album, koji će biti realiziran u 2024. tematski će pokrivati sve stadije nesretne ljubavi, kao moderan emotivan dnevnik.

Još dok sam radila s Mihom na prošlom singlu Nebo Gori, izdvojili smo dio melodije koju smo razmišljali prenijeti i u idući singl. Kada je Nebo gori konačno objavljena – znali smo se zezati kako refren dok pjevam “nebo gori, ja…” zvuči kao da izgovaram nepokoriva, što je prva primijetila i moja koautorica Ivana. I tako je Nepokoriva postala logična nasljednica moje prošle pjesme. Sve složilo baš onako kako je i trebalo” – izjavila je Nela. 

Glazbu kao i dosad potpisuje Nela, tekst Nela i Ivana Belošević, dok su aranžman i produkcija bili u spretnim rukama i ušima Mihovila Šoštarića Lockrooma. Nakon ampiano beata na prošloj pjesmi, „Nepokoriva“ je hrabro krenula u novom smjeru. Plesna i mračna povući će vibe koji su svojevremeno donijeli artisti kao što je dvojac Disclosure, ali čim je preuzme moćan i širok Nelin vokal iste sekunde dobiva prepoznatljiv autorski pečat. Upravo su ta posljednja dva singla pokazala smjer kojeg će se Nela držati na svom sljedećem albumu. Vizualni identitet potpisuje ponovno – Đurđina Samardžić – GG Help.

Od sudjelovanja u showu The Voice Hrvatska, preko A strane, do uspješnog prvog studijskog albuma „Melodrama“, Nela je postala upečatljiv dio hrvatske glazbene scene, cijenjena u glazbenim krugovima, ali i među publikom zbog izuzetnih vokalnih i autorskih kvaliteta. Iza sebe broji singlove koji redovito zauzimaju visoka mjesta na HR TOP 40 ljestvici, a singlovima „Nebo gori“ i aktualnim „Nepokoriva“ najavila je velike zaokrete u zvuku koji će obilježiti 2024. godinu.

Nelin novi singl “Nepokoriva” od danas je dostupan na svim streaming servisima.

CelebuzzCelebuzz vijestiNela predstavlja pjesmu„Nepokoriva", mračan, plesni novi singl, svoj najjači autorski rad dosad

Prvi gutljaj, prvi poljubac: Želimo ove slatke šalice koje se ljube

Daleko je iza nas dan ljubavi i zaljubljenih, naravno Valentinovo, ali budući da vjerujemo da na znakove pažnje uvijek treba misliti, pronašli smo jedan...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram