Nova stvar Matije Cveka idealan je soundtrack za današnji dan

Matija Cvek oduzima dah s novom pjesmom "Blizu (69)"

Za Matiju Cveka ovo je bila radna godina, nakon hitova „Visine“, „Nasloni se“, „Drama“, „Plaža“, kojima je osvajao vrhove radijskih i televizijskih top ljestvica, sada predstavlja novu pjesmu „Blizu(69)“.

„Blizu(69)“ je šesti singl sa Matijinog solo albuma, kojeg publika s nestrpljenjem očekuje.

Poznat po dosadašnjim upečatljivim spotovima, Matija i ovog puta je prepustio sve u ruke mladom talentiranom redatelju Luki Sepčiću.  Luka u svom prepoznatljivom ruhu maestralno je dočarao svaku napisanu riječ.

„…Neka stane vrijeme, neka stane pljesak jer ja čuvam u tebi još mnogo više. Samo daj da ti budem blizu da spojimo dlanove…“

„Realizaciju trećeg singla u ovoj nepredvidljivoj i burnoj godini smatram velikim uspjehom. Pjesma ‘Blizu(69)’ izazvala je u meni apsolutno emocionalno pražnjenje i ispunjenje u isto vrijeme. Uložen je velik trud kako bi pjesma zaživjela i kako bi se prvotne ideje pretočile u kvalitetan završni produkt. Hvala koautoru glazbe Mislavu Žabaroviću te autoru aranžmana Edinu Tahiroviću na strpljenju i aktivnom sudjelovanju u cijelom procesu stvaranja te fenomenalnom Luki Sepčiću koji je na najljepši mogući način vizualizirao pjesmu i režirao predivan video spot“, izjavio je Matija koji uskoro sa svojim bendom nastupa u Bjelovaru, 7.10. @ Oka Pub i Zagrebu 18.10.

Bajkoviti spot koji će vas osvojiti vizualima, ali i predivnom pjesmom, pogledajte u nastavku:

Celebuzz Celebuzz vijesti Nova stvar Matije Cveka idealan je soundtrack za današnji dan

povezano

jolie preporuke

Sočan i kremast kesten pire možete napraviti i sami, a evo i kako

Kesteni su ukusni i hranjivi, bogati mineralima i vitaminima, a osim u kuhanoj i pečenoj verziji, volimo ih jesti u desertima. Mnogima omiljena jesenska...

Trending

Facebook

83,394ObožavateljiLajkaj

instagram

pročitajte